Άσε το Brexit και πιάσε την Βασίλισσα αν ψάχνεις για δουλειά καθώς το παλάτι ανακοίνωσε ότι αναζητάει προσωπικό για την κουζίνα της, χωρίς προϋπηρεσία. Στα θετικά της υπόθεσης είναι ότι ο τυχερός θα ζει μέσα στο παλάτι και θα θα έχει μισθό 20.000€.

It’s too good too be true που λένε και στο χωριό μου αυτή η είδηση και γι αυτό το ψάξαμε λίγο παραπάνω. 20.000 για να πλένεις τα πιάτα της Ελισάβετ, να βοηθάς τους σεφ του παλατιού στην προετοιμασία και παρασκευή εκατοντάδων γευμάτων κάθε μέρα, να ζεις στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και να ταξιδεύεις μαζί με την βασίλισσα. Δεν το λες κακό… βεβαίως τα 20.000 είναι για το έτος… άρα πρακτικά μιλαμε για 1.666 τον μήνα (που και πάλι στην Ελλάδα της κρίσης δεν τα λες και άσχημα!)

Σύμφωνα με αγγελία, η οποία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Royal Houselold, η βασίλισσα επιθυμεί να προσλάβει έναν βοηθό για την κουζίνα του Μπάκιγχαμ. Η αγγελία τονίζει ότι δεν χρειάζεται προϋπηρεσία για τη θέση αφού όποιος επιλεγεί θα εκπαιδευθεί από το προσωπικό του παλατιού. Το μόνο που χρειάζεται να διαθέτει ο υποψήφιος είναι ομαδικό πνεύμα και να είναι άτομο που παίρνει πρωτοβουλίες.

Στα θετικά για τον τυχερό είναι ότι θα παίρνει -όπως ήδη είπαμε- 17.000 στερλίνες ετησίως (19.950 ευρώ), θα έχει 33 μέρες διακοπές τον χρόνο, δωρεάν φαγητό και ύπνο στο παλάτι, δύο ρεπό την εβδομάδα και θα κάνει ταξίδια και σε άλλες βασιλικές κατοικίες, ανάλογα με το πού θα βρίσκεται η βασίλισσα.

Εγώ σκέφτομαι να στείλω το βιογραφικό μου πάντως…