Η Ariana Grande έχει υποσχεθεί ότι θα επιστρέψει στο Manchester μετά από την τρομοκρατική επίθεση για να περάσει χρόνο με τους οπαδούς της και με μία συναυλία προς τιμήν των θυμάτων και να συγκεντρώσει χρήματα για τα θύματα και τις οικογενειές τους.


Η Grande ανακοίνωσε τις προθέσεις της σε μια  επιστολή που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, και κάλεσε τους οπαδούς της να έχουν κουράγιο μετά από τις επιθέσεις και εξέφρασε μια βαθιά αίσθηση λύπης για τις απώλειες τους και για τις οικογένειες που πενθούν τους αγαπημένους τους μετά την “απάνθρωπη” επίθεση.

«Δεν θέλω να συνεχίσω για το υπόλοιπο της χρονιάς χωρίς να μπορώ να δω και να ξεσηκώσω τους οπαδούς μου», έγραψε, «με τον ίδιο τρόπο που συνεχίζουν να με εμψυχώνουν».

Στην επιστολή, η Grande είπε ότι το πνεύμα της μουσικής και οι οπαδοί της είναι αντίθετοι με τις προθέσεις και το μίσος που θα παρακινούσαν κάποιον να ξεκινήσει την επίθεση έξω από τη συναυλία της στο Manchester νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Ορκίστηκε ότι η επίθεση δεν θα το αλλάξει αυτό.

«Όταν κοιτάζεις το ακροατήριο στις συναυλίες μου, βλέπεις ένα όμορφο, διαφορετικό, καθαρό, ευτυχισμένο πλήθος. Χιλιάδες άνθρωποι, απίστευτα διαφορετικοί, όλοι εκεί για τον ίδιο λόγο, για την μουσική» έγραψε η ίδια.

«Η μουσική είναι κάτι που όλοι οι άνθρωποι στη Γη μπορούν να μοιραστούν, η μουσική προορίζεται να μας θεραπεύσει, να μας φέρει μαζί, να μας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό είναι που θα συνεχίσει να κάνει για μας».

Σύντομα μετά το tweeting της επιστολής, έστειλε μία διεύθυνση με ένα τοπικό έρανο που δημιουργήθηκε από το Manchester Evening News.

Αυτή η προσπάθεια είχε ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 1,7 εκατομμύρια λίρες.

Η Grande δεν ανέφερε πότε θα επιστρέψει για τη συναυλία, αλλά είπε ότι θα δώσει στους οπαδούς της όλες τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

Μία συγκλονιστική επιστολή ενός πατέρα στην Ariana Grande μετά την επίθεση στο Manchester