Αποσύρεται το «Έτερος Εγώ» λόγω του μανιακού δολοφόνου της Κηφισιάς

LIKE US ON FACEBOOK

Την απόφαση ν’ αποσύρει την ταινία του «Έτερος Εγώ» έλαβε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, έπειτα απ’ την περίεργη σύνδεση που φέρεται να υπάρχει ανάμεσα στην ταινία και τον μανιακό δολοφόνο οδηγών ταξί στην Κηφισιά.

Η απόσυρση της ταινίας έρχεται ως συνέπεια ενός σκηνικού το οποίο εκτυλίχθηκε στις 7 Φεβρουαρίου. Στη συζήτηση η οποία ακολούθησε της προβολής της ταινίας με τον σκηνοθέτη, ένας άνδρας έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση στον κ. Τσαφούλια. Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να ταιριάζει στην περιγραφή που έχει δοθεί στη δημοσιότητα του φερόμενου ως δράστη.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Τσαφούλια:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του δολοφόνου του οδηγού ταξί στη Κηφισιά.

Την προηγούμενή εβδομάδα θεατές που παρακολούθησαν την προβολή της ταινίας σε κινηματόγραφο στην Αθήνα στις 7/2/2017 ενημέρωσαν, πως ένας άντρας που ταιριάζει με την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα για το φερόμενο ως δράστη, μου έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση στη συζήτησή που ακολουθήσε με το κοινό μετά την προβολή της ταινίας.

Στα πλαίσια της έρευνας, με κάλεσαν να επιβεβαιώσω την πληροφορία που έλαβαν, και να παραδώσω ότι υλικό υπήρχε από την συγκεκριμένη εκδήλωση προκειμένου να συνδράμω στις έρευνες, αίτημα στο οποίο ανταποκρίθηκα, ευχόμενος ο άνθρωπος που έκανε την ερώτηση το βράδυ της 07ης Φεβρουαρίου να εμφανιστεί, προκειμένου να αποδειχθεί πως η σύνδεση του δράστη με την ταινία, είναι απλά μια τραγική σύμπτωση.

Υπό το φως λοιπόν των τελευταίων εξελίξεων, αποφάσισα να αποσύρω την ταινία από τους κινηματογράφους, όχι φυσικά διότι αναγνωρίζω κάποια σύνδεση της με το δράστη της Κηφισιάς, άλλωστε όπως δήλωσα η πραγματική ζωή και η μυθοπλασία είναι δυο δρόμοι παράλληλοι που δεν συναντιούνται ποτέ, αλλά προκειμένου να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις οι δικές μου και των συνεργατών μου στην προσπάθεια μας να συνδράμουμε στις έρευνες.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη που δείξατε στο Έτερος Εγώ, λυπάμαι ειλικρινά που η δια μέσω της ταινίας επαφή μας διακόπτεται τόσο ξαφνικά και εύχομαι σε όλους σας υγεία και ότι καλύτερο σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Σωτήρης Τσαφούλιας».

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved