ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Το κρυφό mail του Βενιζέλου. Πώς ανακοίνωσε την παραίτηση του από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στους στενούς του συνεργάτες.

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί οι περισσότεροι, κοινό και δημοσιογράφοι, να μάθανε χθες την πρόθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον Μάιο, ωστόσο οι στενοί του συνεργάτες είχαν την τύχη (ποια τύχη δηλαδή, ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ) να μάθουν μια μέρα πριν τα μαντάτα.

Το εμπιστευτικό mail με το οποίο τους ενημέρωσε, διέρρευσε σήμερα το πρωί και σας το παρουσιάζουμε.

From: evenizelos@pasok.gr
To: info@pasok.gr, olgatremi@pasok.gr, fgennimata@gmail.com, aloverdos@yahoo.gr, alsalex@gmail.com, ekaili@yahoo.gr,  skandalidis@gmail.com,mpistis@gmail.com, akis.tsoxatzopoulos@korydallos.gr, koukoulopoulos@gmail.com,
Subject: Λελέ και τρελελέ. Λοβέρδο σ’αφήνω μέσα.

Σύντροφοι και συντρόφισες δεξιοί,

Από το 2012 που ανέλαβα την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, κάναμε ένα μακρύ ταξίδι μαζί, ανηφορικό και δύσκολο. Στην πορεία κερδίσαμε πολλά, αλλά ευτυχώς για μας, χάσαμε πολλά περισσότερα, όπως την λίστα Λαγκάρντ. Το ποσοστό των ψηφοφόρων μας μειώθηκε, αλλά τότε είδαμε ποιοι μας αγαπάνε πραγματικά, ποιοι δεν μας θέλουν για τα ρουσφέτια μας. Και είναι ελάχιστοι.

Όμως επιτρέψτε μου να είμαι περήφανος για σας, για τον κόσμο μας, αλλά κυρίως για μένα, γιατί τα σπάω, είμαι αντικειμενικά ο μεγαλύτερος ρήτορας της γενιάς μου. Αφού τι να λέμε τώρα, έδωσα ρεσιτάλ στην Βουλή, με την ευγλωττία μου, την ευφράδεια μου και τις νομικές μου γνώσεις.

Όπως όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν, έτσι τελειώνουν και τα άσχημα πράγματα και συνεπώς η θητεία μου στην ηγεσία της Δημοκρατικής Παράταξης φτάνει στο τέλος της. Σας ανακοινώνω λοιπόν ότι τον Μάιο, στο προσεχές συνέδριο, θα παραιτηθώ από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματός μας, προβλέπονται τα εξής μέχρι το συνέδριο.

  1. Να αναλάβει κάποιος την κηδεμονία του Ιορδάνη Χασαπόπουλου.
  2. Να παρηγορήσει τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.
  3. Να κοιμηθεί αγκαλίτσα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και να τον αφήσει να σκουπίσει τα δάκρυα και τις μυξούλες του στα μαλλιά του.
  4. Στα πρότυπα της Βόρειας Κορέας, χιλιάδες παλαιοπασόκοι πρέπει να μαζεύονται καθημερινά έξω απ’τα γραφεία του κόμματος και να κλαίνε με αληθοφάνεια έως τον Μάιο. Προβλέπονται και αυτομαστιγώματα.

Και τώρα θέλω να σας ρωτήσω κάτι σοβαρό : 99 και σήμερα είναι πολλές; Περπατώ στην Τρικούπη και ακούω τσίου τσίου, μήπως απολύομαι στα μέσα Μαίου;

Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που μου δείξατε. Θα τα ξαναπούμε στους δρόμους, στους αγώνες για την λαϊκή κυριαρχία και τον σοσιαλισμό.

Γεια σας.

Με εκτίμηση,

Ευάγγελος Βενιζέλος

Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και της Ελιάς

Δηλαδή πέντε έξι ανθρώπων

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved