Η αλήθεια είναι ότι τα γούστα είναι γούστα και διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Σε άλλες γυναίκες, ας πούμε, αρέσουν οι άντρες με κοιλιακούς φέτες και σε άλλες οι άντρες με τον έναν και μοναδικό κοιλιακό, όπως στην υποφαινόμενη! Σε άλλες οι ψηλοί και σε άλλες οι κοντοί. Το “περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα”, σαν απάντηση από τις φίλες μου, με ενοχλούσε (σιχαίνομαι την κολοκυθόπιτα) οπότε και αποφάσισα να το ψάξω βαθιά το ζήτημα, ξεφύλλισα βιβλία και περιοδικά ψυχολογίας, το συζήτησα με όλους τους “σκεπτικιστές – φιλοσόφους” που έχω στο περιβάλλον μου, αλλά τίποτα! Απάντηση που να με ικανοποιεί δε βρήκα!

Ιδού, λοιπόν, οι λόγοι που, κατ’ εμέ, ο άντρας με κοιλίτσα είναι σαν καραμελίτσα…

  1. Του αρέσει το φαγητό και αυτό είναι καλό γιατί μας αρέσει κι εμάς.
  2. Συνοδεύει τη καλημέρα που θα σου πει με πρωινό στο κρεβάτι, σε ρωτάει πως ήταν η μέρα σου τρώγοντας μεσημεριανό, σου λέει πόσο σ’ αγαπάει όταν βγαίνετε έξω για φαγητό και σου λέει καληνύχτα απολαμβάνοντας το επιδόρπιο του πριν πέσετε για ύπνο.
  3. Του μαγειρεύεις και δε το βλέπεις σαν αγγαρεία, γιατί αδειάζει όλη τη κατσαρόλα και τρώει το φαγητό σου με όρεξη, οπότε σε αποζημιώνει.
  4. Στην πλειοψηφία τους και σύμφωνα με έρευνες, οι παχουλοί άνθρωποι είναι πιο γλυκοί και καλόκαρδοι.
  5. Τον αγκαλιάζεις και το ευχαριστιέσαι. Έχεις “πράγμα” για να πιάσεις.
  6. Είναι καλύτερος στο σεξ.

Τι θες κι άλλα; Καιρός να υψώσουμε το ανάστημα μας ενάντια στα γυμναστήρια, τους διαδρόμους, τα push ups, τις δίαιτες και το xxs!

Και σε τελική ανάλυση και ο Άγιος Βασίλης που περιμένεις να σου φέρει τα δώρα σου… άνδρας με κοιλίτσα είναι! Για σκέψου το…

Συμβουλή!

…αν μαγειρεύει κιόλας είναι ο ιδανικός άντρας – παντρέψου τον!