Πως βλέπουν οι άντρες την τέλεια γυναίκα και πως οι γυναίκες; Πως είναι το κορμί του άντρα που τραβάει όλα τα βλέμματα, σύμφωνα με τα δύο φύλα; ‘Οσο κι αν νομίζουμε ότι το “τέλειο” είναι τέλειο για όλους, τελικά(!) τα γούστα είναι γούστα και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!
Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την έρευνα που έκανε μεγάλη εταιρεία εσωρούχων σε ένα δείγμα 500 ανδρών και 500 γυναικών.
Τους ζητησε να συνθέσουν την τέλεια γυναίκα και τον τέλειο άνδρα, παίρνοντας χαρακτηριστικά από stars του Hollywood.
Το θεαματικό είναι πως ενώ και οι δυο φιγούρες που προκύπτουν ανά φύλο, είναι σίγουρα supermodel staff, οι διαφορές στις λεπτομέρειες βάζουν θέματα προς συζήτηση.

Ιδού η τέλεια γυναίκα!

ιδανικό κορμί άντρες γυναίκες

Την προσέξατε καλά; Είδατε πως οι γυναίκες επιλέξανε τα πόδια μιας γυναίκας που διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής της και τους κοιλιακούς μιας γυναίκα που… γέννησε δύο παιδιά και έχει καβατζάρει τα 40; Εκπληκτικό;

Είναι εξαιρετικό να βλέπουμε επιλογές σε ένα τέτοιο φάσμα ηλικιών και σιλουετών, τονιζει η ιδρύτρια της εταιρείας εσωρούχων που διενήργησε την έρευνα.

Και αν έχετε αγωνία για την εμφάνιση του άντρα, όπως την φαντάζονται γυναίκες και άντρες…

Ιδού και ο ιδανικός άντρας!

ιδανικό κορμί άντρες γυναίκες

Βέβαια εδώ τα πράγματα είναι πιο… προβλέψιμα και χωρίς μεγάλες εκπλήξεις στις επιλογές! Εκτός από -χμ!- τα μαλλιά του Harry Styles; Σοβαρά τώρα; Από όλες τις αντρικές κουπ, αυτό βρήκαν να επιλέξουν τόσες γυναίκες; Καλά κάνουν τελικά και λένε… “άβυσσος η ψυχή της γυναίκας”

Θαυμάστε άφοβα τα μαλλιά του Harry Styles σε μεγάλες στιγμές.