Για να είμαστε ειλικρινέστατες μεταξύ μας όταν είσαι ελεύθερη είναι πολύ πιο εύκολο να συναναστραφείς με τους άνδρες φίλους σου αλλά σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσεις στενές πλατωνικές σχέσεις με τα αρσενικά όταν είσαι σε σχέση, καθώς οι άντρες φίλοι σου επηρεάζουν το πόσο σεξ κάνεις!

Η μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Comparative Psychology, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που έχουν περισσότερο αρσενικούς φίλους και συναδέλφους κάνουν περισσότερο σεξ με τους συντρόφους τους από ότι οι δεσμευμένες γυναίκες που δεν συναναστρέφονται με άλλα αρσενικά!  Ωστόσο, για να υπάρχει αυξημένη κινητικότητα στο κρεβάτι, ο σύντροφός σου πρέπει να πιστεύει ότι οι άνδρες φίλοι σου σε θεωρούν ελκυστική!

Στα πλαίσια της μελέτης, οι ερευνητές ζήτησαν από 393 ετεροφυλόφιλους άνδρες, οι οποίοι βρίσκονταν σε μακροχρόνιες σχέσεις, να βαθμολογήσουν το πόσο ελκυστικές είναι οι σύντροφοί τους, να δηλώσουν πόσους άνδρες φίλους και συνεργάτες έχουν οι σύντροφοί τους, πόσο ελκυστική θεωρούν ότι πιστεύουν οι άλλοι ότι είναι οι σύντροφοί τους και πόσες φορές έκαναν σεξ με τις συντρόφους τους την περασμένη βδομάδα. Τα αποτελέσματα των στατιστικών μελετών έδειξαν πως εάν μία γυναίκα έχει πολλούς άνδρες φίλους, ο σύντροφος της την βρίσκει πιο ελκυστική και μπαίνει σ έναν φανταστικό διαγωνισμό ο οποίος τον «ανάβει» με αποτέλεσμα να θέλει να κάνουν πιο πολύ σεξ!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.