Ανοιχτή επιστολή του Τάκη Τσουκαλά στον Αλέξη Τσίπρα

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Τάκης δεν μασάει τα λόγια του και δεν καταλαβαίνει από πρωθυπουργούς και τον κάθε τυχάρπαστο. Γι’ αυτό έστειλε και μια ανοιχτή επιστολή – «γνωριμίας» όπως την ονομάζει – στον Αλέξη Τσίπρα.

Ανοιχτή επιστολή του Τάκη Τσουκαλά στον Αλέξη Τσίπρα  και την δημοσιεύουμε πρώτοι από όλους:

Καταρχήν βα-ζε-λά-κο, 41 πρωταθλήματα μόνοι μας, 37 όλοι σας.

Δεύτερο : Πρέπει να ασχοληθείτε επιτέλους με το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα και να κάνετε κάτι για να την αυξήσετε. Είναι πολλή λίγη. Καλά δεν λέω ρε Άκη. –Μια χαρά τα λες, μή βρίζεις μόνο. –Δεν βρίζω.

Τρίτο: Γήπεδα και τέτοια, ξεχάστε τα. Και εσείς και οι άλλοι. AKOYTE ΑΕΚΑΚΙΑ;;; ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ.

Τέταρτο : Θυμάσαι το ’98 που σε έτρεξα στο Φάληρο και κρύφτηκες μέσα σε ένα λεωφορείο; Χαχαχα καλά δεν του λέω ρε Άκη; Κάνει ότι δεν θυμάται να πούμε.

Πέμπτο : Ε ΑΚΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟ : Ο Ολυμπιακός ό,τι και να κάνεις, ΜΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, θα σηκώσει κούπα και φέτο και του χρόνου και του αντιχρόνου. Μέσα στο σπίτι σου, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ.

Έκτο: Τον Πρόεδρο δεν τον πειράζει κανείς, ε.  Και ξέρω τι σου είπε ο Ομπάμα στο τηλέφωνο, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, επειδή δεν τα παίζουν τα κανάλια. Αν πειράξεις τον Πρόεδρο σου λέει, τέρμα, ξεχάστε με.

Έβδομο: E! Άκου να σου πω, είσαι και προκλητικός έτσι; Γιατί δεν φοράς κόκκινη γραβάτα; Εισαι εναλλακτικός, «αλτερνατίφ» πως το λένε; -Τάκη, δεν φοράει καθόλου γραβάτες. –Γιατί δεν φοράς καθόλου γραβάτες; Εδώ φοράει ο Μαρινάκης που θέλει τρεις μέρες για να τυλίξει όλον αυτόν τον σβέρκο. Για σοβαρέψου.

Όγδοο: Αυτόν τον ΑΕΚτζή τον Πάντζα, το σκέφτηκες πολύ για να τον πάρεις βουλευτή; Να σου πω, αφού ψάχνεις για καλό ηθοποιό, γιατί δεν ζητάς να σου στείλουμε τον Γιαννακόπουλο. Axαχαχαχα άκουσες τι του’πα ρε Άκη. Axαχαχαχα

Ένατο: Έχω κάνει αίτηση για εκπομπή στην ΝΕΡΙΤ, για κανονισέ το.

Τελευταίο και πάμε στον επόμενο πολιτικό που περιμένει στην γραμμή :  Τσίπρα, μακάρι να τα πας καλά ρε φι-λα-ρά-κο, να ξεχρεώσεις την χωρα, όπως έκανε και ο Κόκκαλης ο τεράστιος με τον Θρύλο.

Και πού’σαι;;;; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

 

Κλείστονα μωρέ…

 

 

………………………….

* Το κείμενο είναι αποτέλεσμα χιουμοριστικής μυθοπλασίας

 
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved