Ακροβολισμένοι σε κάθε γωνιά τη Ελλάδας βρίσκονται οι 4 μνηστήρες για την προεδρία της ΝΔ σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν όσο τον δυνατόν περισσότερες ψήφους.
Την πρώτη θέση διατηρεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις μάχη στήθος με στήθος δίνουν για τη δεύτερη θέση οι κύριοι Τζιτζικώστας και Μητσοτάκης.
Σε έρευνα της MRB, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκτά προβάδισμα έναντι του Απόστολου Τζιτζικώστα σε δυο κρίσιμες εκλογικές δεξαμενές.
Ο κ.Μητσοτάκης συγκεντρώνει 53,7% έναντι 37,6% του κ.Τζιτζικώστα σε όσους ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Σεπτεμβρίου.
Επίσης προηγείται με 49,4% έναντι 41,8%, σε όσους δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν σίγουρα στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Τη δική του μάχη μέσω των επισκέψεων αλλά και των κοινωνικών δικτύων δίνει παράλληλα ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Σχολιάζοντας μάλιστα τις δημοσκοπήσεις αναφέρει: Κοινωνία ελεύθερη στο διαδίκτυο vs των εταιρειών! Για να δούμε…