Μήνες μετά από το θάνατο του θρύλου της pop, George Michael, ανακοινώθηκε επίσημα η αιτία η οποία του στέρησε τη ζωή.

Ο George Michael έχει γίνει ξανά η πρώτη είδηση στα διεθνή Μέσα τα οποία τονίζουν, πως ο θάνατος του προήλθε από φυσικά αίτια.

Τα αίτια θανάτου του τραγουδιστή, που θα μείνει για πάντα στις καρδιές όλων, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο επικεφαλής ιατροδικαστής, Darren Salter.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο ιατροδικαστής ο καλλιτέχνης είχε αδύναμη καρδιά και πρόβλημα με το ήπαρ. Συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως έπασχε από μυοκαρδιοπάθεια και μυοκαρδίτιδα, καθώς και από ηπατική στεάτωση (λιπώδες ήπαρ). Ενώ εξήγησε, πως η ηπατική στεάτωση είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Τα διεθνή Μέσα αναφέρουν, πως δε υπάρχουν περαιτέρω ενημερώσεις και ότι η οικογένεια του τραγουδιστή ζητά από τους δημοσιογράφους να δείξουν σεβασμό στον θανόντα.

Τονίζεται, πως αφού ανακοινώθηκε και επίσημα η αιτία του θανάτου η υπόθεση του George Michael κλείνει και πλέον μπαίνει στο αρχείο.

Σύμφωνα με το Βρετανικό Ίδρυμα Καρδιάς (British Heart Foundation) η μυοκαρδιοπάθεια είναι μια ασθένεια η οποία οδηγεί στην αποδυνάμωση του καρδιακού μυ και τον κάνει να λεπτύνει επικίνδυνα.

Θυμίζουμε, πως τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 53 ετών την ημέρα των Χριστουγέννων στο σπίτι του.

Διαβάστε επίσης:

Τα μοντέλα της Stella McCartney έκλεισαν το show τους χορεύοντας George Michael! (Video)

photo:The New York Times, bbc.com, Rolling Stone,