Το να προσποιείται μια γυναίκα έναν έντονο οργασμό πολλές φορές θεωρείται κατακριτέο ή ακόμα και άδικο προς τον σύντροφο της αφού στην ουσία τον κοροϊδεύει. Η συγκεκριμένη, όμως, άποψη είναι λάθος και δεν λέμε εμείς αλλά οι ειδικοί που έκαναν σχετικές έρευνες.

Orgasm

Έτσι σου λέμε ότι αν η κοπέλα σου φίλε άντρα ή αν εσύ φίλη γυναίκα προσποιείσαι έναν έντονο οργασμό είναι σαν να προπονείς τον οργανισμό σου και παράλληλα να αυξάνεις τις πιθανότητες να νιώσεις έναν πραγματικό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο The Journal of Sexual Archives αυτή η εξαπάτηση του ψεύτικου οργασμό φέρνει τις γυναίκες πιο κοντά στο να νιώσεις τον αληθινό έντονο οργασμό που θα τις κάνει να αγγίξουν τα σύννεφα.
orgasm-ipop.gr

Σημείωση!

Όπως τονίστηκε στην ίδια έρευνα οι λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες προσποιούνται ότι έχουν έναν έντονο οργασμό χωρίς, όμως, να τον έχουν στ΄αλήθεια είναι οι εξής:

  • Θέλουν να προστατεύσουν τα συναισθήματα του συντρόφου τους
  • Φοβούμαι να παραδεχτούν ότι συμβαίνει κάτι
  • Είναι ανασφαλείς με τον εαυτό τους
  • Δεν θέλουν να χωρίσουν

Οι επιστήμονες, λοιπόν, που ασχολήθηκαν με την εν λόγω έρευνα εξήγησαν ότι η προσομοίωση μιας εμπειρίας που θέλουμε να ζήσουμε μπορεί να μας βοηθήσει να τη ζήσουμε πραγματικά.

Μάλιστα, οι ψυχολόγοι εφαρμόζουν ακριβώς την ίδια τεχνική σε άτομα που έχουν κατάθλιψη. Όταν αναγνωρίζουν ότι ο ασθενής έχει κατάθλιψη του ζητούν να κάνει τα πάντα για να χαμογελάει ακόμα και αν το χαμόγελό τους είναι ψεύτικο. Την ώρα που χαμογελούν έστω και ψεύτικα, απελευθερώνονται ορμόνες από τον οργανισμό που ενισχύουν την καλή διάθεση και μετατρέπουν το ψεύτικο χαμόγελο σε αληθινό.