Ποιος είπε ότι το Netflix και το λιώσιμο στις σειρές είναι κόλλημα μόνο των «κοινών θνητών»; Ακόμα και η Βασίλισσα Ελισάβετ λιώνει στο Netflix και μάλιστα αποκαλύφθηκε και η αγαπημένης της σειρά!

Η αγαπημένη σειρά της Βασίλισσας, όμως, δεν θα μπορούσε παρά να είναι το «The Crown», το οποίο αναφέρεται στη ζωή της ίδιας!

Ανώτατη πηγή απ’ το παλάτι αποκάλυψε στα βρετανικά ΜΜΕ ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει δει όλο τον πρώτο κύκλο, καθώς πραγματεύεται ευαίσθητα για την ίδια ζητήματα, όπως ο θάνατος του πατέρα της, η περίπλοκη σχέση της με την αδερφή της πριγκίπισσα Μαργαρίτα και ο γάμος της με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Μάλιστα, αυτοί που ενθάρρυναν την Βασίλισσα να ξεκινήσει τη σειρά ήταν ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του Σόφι, κοντέσα του Ουέσεξ.

Η πηγή απ’ το παλάτι είπε συγκεκριμένα: «Εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει η παράδοση να πηγαίνουν στο παλάτι Γουίνδσορ κάθε Σαββατοκύριακο για να γευματίσουν ανεπίσημα με τη βασίλισσα, παρακολουθώντας μια ταινία ή τηλεόραση. Έχουν λογαριασμό στο Netflix και την ενθάρρυναν να παρακολουθήσει τη σειρά μαζί τους. Ευτυχώς, της άρεσε πολύ αν και υπήρξαν στιγμές που θεώρησε ότι κάποια γεγονότα ήταν πραγματικά δραματοποιημένα».

Photo: Eddie Mulholland/Reuters