“Ακόμα και η 4χρονη κόρη μου θα ήταν καλύτερη Πρόεδρος απ’ τον Trump”, δήλωσε μια αγαπημένη celebrity, η οποία μ’ αυτόν τον τρόπο θέλησε να εκφράσει την άποψη ότι ο Trump είναι τόσο ακατάλληλος για Πρόεδρος, που ο καθένας θα ήταν καλύτερος από εκείνον!

Ο λόγος για την Kim Kardashian, η οποία δήλωσε πως ακόμα και η 4χρονη North West θα τα πήγαινε καλύτερα με την Προεδρία των ΗΠΑ.

“Ο καθένας μπορεί να διοικήσει καλύτερα τις ΗΠΑ”, είπε η Kim και συνέχισε:

Η κόρη μου θα ήταν καλύτερη, δουλέψαμε τόσο σκληρά για να φτάσουμε εκεί που είμαστε και να έχουμε τόσα πράγματα που είμαστε τόσο περήφανοι στη χώρα μας, αλλά είναι πραγματικά απογοητευτικό όταν γυρνάμε προς τα πίσω. Η επόμενη μέρα είναι ακόμα πιο τρελή και τραγική, είναι πραγματικά τρομακτικός ο κόσμος που ζούμε τώρα. Με τον Trump Πρόεδρο δεν νιώθουμε πια ασφαλείς

Σε αντίθεση με τον σύζυγό της, Kanye West, ο οποίος είχε πει πως εάν ψήφιζε θα ψήφιζε τον Trump, η Kardashian κατέστησε σαφές ότι δεν είναι υποστηρικτής του Trump, ακόμη και στο Διαδίκτυο. Όταν ρωτήθηκε αν ακολουθεί τον Trump στο Twitter, είπε: “Δεν το κάνω, αλλά ακολουθώ τον Obama”.