Όλες έχουμε κάνει το λάθος να σπαταλήσουμε χρόνο και ενέργεια σε λάθος άτομο. Και άντε να σπαταλήσεις απλά λίγο χρόνο το θέμα είναι να μην δεθείς, να μην κάνεις όνειρα να μην ζεις μια φαντασίωση. Γενικώς, να μην το ζεις μόνη σου.

Φταίμε όμως κι εμείς. Μην κατηγορούμε πάντα τους άλλους. Φταίμε γιατί τα σημάδια είναι εκεί και εμείς απλώς τα προσπερνάμε. Τα γνωρίζεις ήδη απλά εμείς θα σου φρεσκάρουμε λιγάκι τη μνήμη.

Το αγόρι είναι busy

Γνώρισες αυτόν τον τύπο που σου αρέσει. Βγαίνετε πρώτο ραντεβού, και δεύτερο και βροχή τα μηνυματάκια, καλημέρα, καλησπέρα και καλή βραδιά.

Και λες εδώ είμαστε, τον βρήκα επιτέλους. Είσαι σίγουρη ότι του αρέσεις αλλιώς δεν θα περνούσε τόσο χρόνο μαζί σου, να σου στέλνει μηνύματα λες και δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει.

Και ξεκινάς τα όνειρα. Αλλά αυτός έχει άλλα όνειρα. Είναι συνεχώς απασχολημένος μωρέ και δεν μπορεί να σε δει. Δεν μπορεί να σου αφιερώσει λίγο απ΄τον πολύτιμο χρόνο του. Είναι πολύ busy και εσύ αρχκά τον δικαιολογείς.

Δώσε προσοχή: Δεν κάνει για σένα.

Ο άντρας που σε θέλει θα βρει το χρόνο. Θα θέλει να σπαταλήσει ώρες ολόκληρες μαζί σου ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα. Δεν θα σου πει ποτέ καμία δικαιολογία αλλά θα κινήσει γη και ουρανό για να σε δει.

Το αγόρι δεν είναι σε φάση

Βγαίνετε την πρώτη φορά και σου ξεκαθαρίζει με πλάγιο τρόπο ότι είναι σε “άλλη φάση” ή ότι “δεν είναι σε φάση” και γενικά “περνάει μια φάση”.

Παρ΄όλα αυτά συνεχίζει να σου στέλνει, να βγαίνετε ίσως, να σε κάνει να γελάς και να σε κοιτάει στα μάτια.

Κι εσύ αρχίζεις και φαντάζεσαι διάφορα. Ότι μπορεί να μην ισχύει το ίδιο και για σένα, με σένα μπορεί να είναι διαφορετικά. Όχι, όχι καλή μου.
Όταν λέει δεν θέλει σχέση, δεν θέλει είναι τόσο απλό.

Σου δίνει προσοχή μόνο όταν είστε με κόσμο

Όταν βγαίνετε με μια παρέα φίλων είναι αυτός που πάντα θα σου δώσει μεγαλύτερη προσοχή, θα σε πλησιάσει και θα μιλάτε για ώρες. Κατά τ΄άλλα όμως είναι άφαντος. Δεν σου στέλνει ούτε καν ένα μήνυμα στο Facebook.  Ίσως και να σου στείλει αλλά χωρίς λόγο και αιτία, χωρίς να σου πει να βγείτε.

Και εσύ σκέφτεσαι “είναι ντροπαλός”. Όχι λυπάμαι. Αν πραγματικά ενδιαφερόταν θα σου πρότεινε να βγείτε, όσο ντροπαλός και συνεσταλμένος κι αν είναι.

Οι γυναίκες βέβαια ερωτεύονται με τ΄αυτιά. Αλλά οι πράξεις είναι αυτές που τελικά μετράνε. Σου τηλεφωνεί; Σου ζητάει να βρεθείτε; Ξοδεύει χρόνο μαζί σου σε τακτική βάση;

Μην δεχτείς τίποτα λιγότερο από αυτά που θέλεις. Μπορεί να μην είναι ο σωστός άνθρωπος τη σωστή στιγμή. Ή μπορεί να μην είσαι η προτεραιότητά του. Μη δέχεσαι ψίχουλα γιατί κάπου εκεί έξω σε περιμένει αυτός που θα σου δώσει τον κόσμο όλο.