Θυμάσαι την ταινία του Mel Gibson ” Αυτό που θέλουν οι γυναίκες ;”. Πίστεψέ μας, αν επικεντρωνόταν στις σεξουαλικές επιθυμίες των γυναικών θα ήταν η εισπρακτική επιτυχία του αιώνα. Γιατί όλοι οι άντρες θέλουν να μπουν στο μυαλό μιας γυναίκας και να κατανοήσουν τι τις ικανοποιεί. Μέχρι να γίνει ταινία (μήπως πρέπει να κατοχυρώσω την ιδέα;), οι έρευνες έρχονται να δώσουν την απάντηση. 1.000 γυναίκες είναι ένα καλό στατιστικό δείγμα για να αρχίσεις να μπαίνεις στο σύνθετο κόσμο της γυναίκας.

  1. Γδύσε την αργά. Συχνά τα ζευγάρια πέφτουν με τα μούτρα στο σεξ και αυτό βέβαια είναι καλό, γιατί δείχνει πάθος. Η αποπλάνηση, όμως, απαιτεί πιο αργές ταχύτητες. Αποκάλυψε αργά το σώμα της, πέρνα τα χέρια σου στο κορμί της, χάιδεψέ την και ενσωμάτωνε τη γλώσσα σου σιγά σιγά στο παιχνίδι. Θα την τρελάνεις.
  2. Σεξ σε δημόσιους χώρους. Μπορεί να μη θέλει πραγματικά να κάνει σεξ (δεν θες να σε πιάσουν), αλλά η έξαψη της στιγμής ερεθίζει πολύ τη γυναίκα. Ξεκινήστε -διακριτικά- το παιχνίδι δημοσίως ή βγείτε στο μπαλκόνι, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κανένας να σας δει. Θα της αλλάξει η διάθεση.
  3. Άσε την να πάρει τον έλεγχο. Όχι συνεχώς. Αλλά επειδή η εξουσία είναι αφροδισιακή, το 50% των γυναικών δήλωσε ότι θα ήθελε να τον δέσει ή να με κάποιον τρόπο να τον «εξουσιάσει».
  4. Role playing. Το να υιοθετήσεις μια διαφορετική περσόνα μπορεί να είναι απελευθερωτικό. Δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε αποκριάτικες στολές (αν και μπορείτε, ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε;), αλλά μπορείτε να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιοι άλλοι από την πραγματικότητα.
  5. Ποικιλία κινήσεων και στάσεων. Το 80% των γυναικών ανέφεραν ότι είχαν εμπειρίες με άνδρες που είχαν μόνο ένα ρυθμό, ενώ αναφέρθηκε αυτολεξεί πολλές φορές το «μπαμ-μπαμ-μπαμ-μπαμπαμπαμπαμ»! Οι γυναίκες ψάχνουν ποικιλία στην κίνηση και το άγγιγμα. Θέλουν να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα τα χέρια, το στόμα και τη γλώσσα και να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα με τη στάση του σώματός σου.
  6. Κάντη βασίλισσα. Θέλει να νιώθει ιδιαίτερη και επιθυμητή. Να την κακομαθαίνεις… Μασάζ, έξτρα περιποίηση και σεβασμό στις ανάγκες και τους χρόνους της.
  7. Στοματικό. Σεξ. Αυτό. Περίπου το 75% των γυναικών δεν μπορούν να έρθουν σε οργασμό μόνο από το σεξ. Αλλά όλες λατρεύουν όταν ένας άντρας μπορεί να τις ικανοποιήσει με το στόμα του. Επίσης, δημιουργεί οικειότητα στο ζευγάρι, που προετοιμάζει το έδαφος για εντυπωσιακή συνέχεια.
  8. Πάρε τον έλεγχο. Είναι απλή βιολογία. Παρόλο που οι ρόλοι συχνά εναλλάσσονται όλες οι γυναίκες λένε ότι θέλουν να παραδοθούν σε έναν άντρα. Που στο σεξ επιδεικνύουν όλο τον ανδρισμό, τη γοητεία και την εξουσία τους. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει βία και πίεση. Προϋπόθεση είναι ότι έχετε συζητήσει ποια όρια μπαίνουν.
  9. Τα προκαταρκτικά ξεκινούν έξω από την κρεβατοκάμαρα. Η πιο σημαντική ερωτογενής ζώνη μιας γυναίκας είναι το μυαλό. Ένα βλέμμα, μία δήλωση μπορεί να την ερεθίσει. Δεν είναι μόνο τα προκαταρκτικά όπως τα έχεις στο μυαλό σου, άλλα και ό,τι μπορεί να κάνεις για να μην μπορεί να κρατηθεί μακριά σου χωρίς καν να την αγγίξεις.
  10. Φίλα την. Μπορεί να κρίνει τη σχέση. Ξεκίνα απαλά και δοκίμασε κι άλλα μέρη του προσώπου και του σώματος, εκτός από το στόμα. Το πάθος μεταξύ σας θα κορυφωθεί και θα θέλει όλο και περισσότερα.

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία