Έχουμε πει πολλές φορές ποιες τροφές εκτοξεύουν την ερωτική διάθεση στα ύψη και όλοι πάνω κάτω γνωρίζουμε ορισμένα εγγυημένα αφροδισιακά, ακόμα και από πιο παλιά χρόνια. Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ ποιες είναι οι χειρότερες τροφές για τη σεξουαλική σου ζωή;

Αλκοόλ

Μπορεί να μην το περιμένεις αλλά το αλκοόλ κάνει κακό στη σεξουαλική σου ζωή. Μπορεί ένα ποτήρι κρασί να σε απελευθερώνει και να σε κάνεις να νιώθεις πιο άνετα, όμως στην πραγματικότητα μόνο καλό δεν κάνει στη σεξουαλική σου ζωή. Το πολύ αλκοόλ μειώνει τη σεξουαλική επιθυμία και ευαισθησία, ενώ η μείωση των αναστολών μπορεί να οδηγήσει σε μη ασφαλείς αποφάσεις στο σεξ.

Μπριζόλα

Ενώ το κρέας παρέχει πρωτεΐνη και ψευδάργυρο, τείνει να είναι επίσης πλούσιο σε κορεσμένα λίπη και χοληστερόλη. Οι καρδιακές παθήσεις και τα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκαλέσει η υπερβολική κατανάλωση κρέατος, επηρεάζουν και τη σεξουαλική ζωή.

Λιπαρά φαγητά

Τα πολλά τηγανητά και το fast food περιέχουν μεγάλες ποσότητες κακών λιπαρών, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία της καρδιάς σου και να εμποδίσουν τη ροή του αίματος στις αρτηρίες. Επιπλέον οι τηγανητές πατάτες είναι συνδεδεμένες με μεγαλύτερη κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2, ο οποίος είναι γνωστό ότι προκαλεί σεξουαλικά προβλήματα τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.