Με όλες τις καινούργιες τάσεις που κυκλοφορούν κάθε λίγο και λιγάκι νιώθεις όλο και λιγότερο ενθουσιασμένος με αυτά που υπάρχουν στη δική σου ντουλάπα.

Ρούχα “πάνε κι έρχονται” και η ντουλάπας μας μένει εκεί στα ίδια. Υπάρχουν όμως μερικά διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να φορέσεις και να ξαναφορέσεις και να είσαι πάντα “in”.

Ένα απλό μπλουζάκι με μια μακριά φούστα

φούστα με μπλούζα

Η μακριά φούστα ήτα, είναι και θα είναι στη μόδα. Είναι ότι πιο κλασικό και σε συνδυασμό μ’ ένα πολύ απλό μπλουζάκι έχεις το τέλειο ντύσιμο για κάθε περίσταση.

Ένα μαύρο φόρεμα

μαύρο φόρεμα

Σίγουρα έχεις ένα μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα σου και μη το ξεφορτωθείς ποτέ! Αλλάζοντας απλώς τα αξεσουάρ κάθε φορά ή τα παπούτσια θα είσαι πάντα στη μόδα. Το φόρεμα όμως θα είναι το ίδιο!

Μια λευκή μπλούζα και ένα τζιν

λευκή μπλούζα και τζιν

Διαχρονικό. Κι αν δεν σου μοιάζει τόσο ενδιαφέρον μπορείς να προσθέσεις ένα δερμάτινο μπουφάν ή ένα φουλάρι.

Ένα κολακευτικό φόρεμα

φόρεμα

Σίγουρα θα έχεις βρει το φόρεμα που ταιριάζει καλύτερα στην σιλουέτα σου. Είναι αυτό που σου ταιριάζει, που είσαι αρκετά καλά ντυμένη για τη δουλειά σου αλλά και για μια βραδινή βόλτα. Αυτό δεν το ξεφορτώνεσαι ποτέ!

Ένα σακάκι

σακάκι

Ένα σακάκι θα σε βγάλει πάντα ασπροπρόσωπη! Μπορείς να το φορέσεις σχεδόν με όλα και είναι παντός καιρού.

Ένα πουλόβερ και ένα τζιν

πουλόβερ

Το αγαπημένο σου πουλόβερ θα είναι πάντα στη μόδα. Απλώς για να κάνεις τον συνδυασμό σου πιο συναρπαστικό μπορείς να επιλέξεις ένα ψηλόμεσο τζιν, μποτάκια ή οτιδήποτε άλλο σου ταιριάζει καλύτερα. Με το πουλόβερ δεν γίνεται να είσαι εκτός.

Ένα παλτό

παλτό

Πάντα υπάρχει ένα παλτό μέσα στην ντουλάπα. Άλλωστε τα παλτό δεν μπορείς να τα ανανεώνεις κάθε χειμώνα. Απλώς δοκίμασέ το με διαφορετικούς συνδυασμούς, τακούνια μέχρι και πάνινα παπούτσια. Τόλμησε!