Ξεκίνησες να βγαίνεις τώρα με κάποιον και έχεις την εντύπωση ότι θέλει να περιστρέφονται όλα γύρω από αυτόν; Είσαι σε σχέση με κάποιον τέτοιο τύπο; Για να μην κάνεις απλά υποθέσεις και βασανίζεις το μυαλό σου άδικα, σου έχουμε τα σημάδια ότι έχεις να κάνεις με έναν εγωμανή! Αν τα περισσότερα από αυτά ισχύουν και στην περίπτωση του δικού σου, τότε μην έχεις πια αμφιβολίες, να είσαι σίγουρη!

Βλέπει κάθε κατάσταση ανάλογα με το πώς επηρεάζει τον ίδιο

Είχες μια απαίσια μέρα στη δουλειά και η αλήθεια είναι ότι έχεις αρχίσει να νιώθεις ότι την άρπαξες κιόλας. Και η απάντηση του ποια είναι; Ότι ελπίζει να ένιωθες καλύτερα για να μπορέσετε να πάτε στο αγαπημένο του μπαράκι. Και τώρα είναι εκνευρισμένος που δεν θα μπορέσετε να πάτε σήμερα.

egomanis3-ipopgr

Χρησιμοποιεί συχνά τη φράση “Θα σε χρειαστώ για να…”

Φέρεται σε όλους και μέσα σε όλους και σε εσένα σαν να είναι το αφεντικό και οι υπόλοιποι το προσωπικό του. “Σε λίγο θα σε χρειαστώ για να μου ζεστάνεις το φαγητό”, “Αύριο θα σε χρειαστώ για μια εκκρεμότητα που έχω στην ΔΕΗ”, “Θα πω αύριο στον κολλητό μου να με πετάξει στο μπαράκι μην ξεπαρκάρω το αυτοκίνητο και μετά δυσκολεύομαι να βρω”. Άλλο ορισμένες εξυπηρετήσεις και άλλοι η σχέση αφεντικό-δούλος. Βάλε τα όριά σου!

egomanis1-ipopgr

Δεν θυμάται τίποτα για εσένα

Βγαίνετε κανά τρίμηνο και δεν θυμάται καν αν έχεις αδέρφια ή πού μεγάλωσες; Είναι επειδή πολύ απλά δεν το απασχολεί να ακούσει τι έχεις να του πεις. Τον απασχολεί να ακούσεις εσύ τι έχει να σου πει. Ο κόσμος γυρίζει γύρω από εκείνον και όχι γύρω από εσένα. Μπορεί να μιλάει ατελείωτες ώρες για τον εαυτό του και να έχει την απαίτηση να τον ακούς, αλλά όταν έρθει η ώρα σου έχει ξοδέψει τόση ενέργεια που δεν δίνει καν σημασία σε αυτά που του λες.

egomanis2-ipopgr