Δύσκολος ο δρόμος που πρέπει κάθε σχέση να διανύσει, και ο προορισμός, πολλές φορές, στα αλήθεια άγνωστος. Έτσι κι αλλιώς, όσο περισσότερο ή λιγότερο κι αν είναι στρωμένος με αγκάθια, οι υποχωρήσεις, οι συμβιβασμοί και οι θυσίες θα είναι πάντα εκεί. Χτυπώντας σου επιτακτικά το πόδι στο πάτωμα, και υπενθυμίζοντας σου, με την παρουσία τους, ότι πολλές φορές, ό,τι κι αν κάνεις, δεν θα είναι αρκετό. Απλά γιατί ο ίδιος δεν θα είναι ποτέ ικανοποιημένος.

Του ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ

Και αν η ίδια βρίσκεσαι σε μία φάση όπου τα όρια μεταξύ σας παραείναι ακαθόριστα από πλευράς σου, και η συμβιβαστική σου διάθεση σε κάνει να καταπίνεις τα πάντα αμάσητα, οι δικές του επεκτατικές διαθέσεις θα αναπτυχθούν αντιστρόφως ανάλογα, το γνωρίζεις αυτό, έτσι; Ένα μεγαλοπρεπές basta πρέπει να φύγει από τα χείλη σου ηρωικά, και οι σπονδές για πάρτη του να κοπούν μαχαίρι. Απλά γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αγγίζονται, και δεν αποτελούν αντικείμενο συναλλαγής, ούτε διαπραγμάτευσης. Ούτε με αυτό, ούτε με οποιοδήποτε άλλο αγόρι. Υπό οποιαδήποτε έννοια:

  • Την αξιοπρέπεια σου. Πρώτα και κύρια, στην κορυφή της σχετικής λίστας. Δεν γνωρίζω πόσο πολύ τον αγαπάς, ούτε για ποιο λόγο μπορεί ο ίδιος να σου ζητήσει κάτι, το οποίο πιστεύεις ότι σε θίγει προσωπικά. Υπάρχει ένας εξαιρετικά στενός πυρήνας της προσωπικότητας σου, ο οποίος δεν (πρέπει να) ακουμπιέται από κανέναν. Κι όποτε πάει να γίνει σχετική προσπάθεια, το χέρι να κόβεται μαχαίρι! Χωρίς εξαιρέσεις…

Διαβάστε περισσότερα: MaryMary.gr