Οι άνδρες μπορούμε να σου πούμε με το χέρι στην καρδιά πως σε μερικά πράγματα είναι πιο απλοί από τις γυναίκες. Βέβαια, όταν νευριάζουν δεν τους περνάει τόσο εύκολα. Βρήκαμε, λοιπόν, μερικά από τα πράγματα που εκνευρίζουν έναν άνδρα και σου τα παρουσιάζουμε για να τα έχεις στο μυαλό σου.

Τι μπορεί να βγάλει έναν άνδρα εκτός εαυτού;

  • Οι βόλτες στα μαγαζιά που μπορεί να διαρκέσουν ώρες: Αν έχεις πάει για ψώνια με άνδρα θα έχεις δει τον τρόπο που σε κοιτάζει όταν δοκιμάζεις τα πάντα, λες πως τίποτα δεν σου πάει και τελικά δεν ψωνίζεις.
  • Το τηλέφωνο που χτυπάει συνεχώς: Πόσες φορές τον παίρνεις τηλέφωνο την ημέρα; Αν το κάνεις όποτε θυμάσαι πως έχεις κάτι σημαντικό να του πεις, δηλαδή, εκατό φορές την ημέρα, απλά σταμάτησε το.
  • Οι συζητήσεις με τις φίλες σου: Όταν είναι μπροστά ο αγαπημένος σου και εσύ μιλάς με τις φίλες σου πιστεύεις πως απλά θέλει να ανοίξει η γη και να εξαφανιστεί. Σίγουρα έτσι νιώθει. Το ίδιο άλλωστε παθαίνεις κι εσύ όταν μιλάει με τους φίλους του για μπάλα.
  • Το στήσιμο: Όταν έχετε ραντεβού εσύ σχεδόν πάντα αργείς. Στο έχει πει μια, στο έχει πει δύο, πόσες φορές νομίζεις πως θα αντέξει;