Τον αγαπάς, περνάς τέλεια μαζί του… η σχέση σας θυμίζει παραμύθι αλλά την ώρα του σεξ νομίζεις πως βλέπεις το σύντομο δελτίο ειδήσεων των έξι που κρατάει ένα λεπτό… ενώ εσύ παιδί μου, ψοφάς να ενημερωθείς, να μάθεις όλες τις εξελίξεις με λεπτομέρειες κάτι σαν να λέμε σε slow motion… με λίγα λόγια το “δελτίο” τελειώνει νωρίς!

Και αυτό το φαινόμενο δεν συνέβη μόνο χτες, δυστυχώς και προχτές και γενικότερα όλες τις φορές που… παίξατε το γιατρό, η εξέταση ήταν τόσο γρήγορη που ούτε την θερμοκρασία σου δεν μέτρησε. Είναι κάτι που σου φέρνει μεγάλο καημό και συνεχώς ρωτάς γιατί σε εσένα;

Ποιοι άντρες όμως το παθαίνουν αυτό; Λες αυτοί που φοράνε στεφάνι, να τους στενεύει και να μην μπορούν να ενεργήσουν;
Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να σου βρούμε απαντήσεις γιαυτό σου παρουσιάζουμε μια έρευνα για τη Συν-νοσηρότητα της Πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Σύμφωνα με μια έρευνα λοιπόν που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας με θέμα την πρόωρη εκσπερμάτωση των ανδρών τονίζεται πως το πρόβλημα παρατηρείται συχνότερα σε άντρες ηλικίας 31-40 το ποσοστό τους να βρίσκεται στο 38% ενώ ακολουθούν οι 18-30 με μόνο μία μονάδα διαφορά, δηλαδή με 37%.

Ενώ συνήθως ανύπαντροι και παντρεμένοι δεν έχουν διαφορά, οι μόνοι που το γλιτώνουν και φαίνεται να είναι οι καλύτεροι είναι οι χήροι γιατί μόνο το 1% της κλίμακας τους αντιστοιχεί. Φαίνεται επίσης ότι αυτοί που αγχώνονται περισσότερο δηλαδή οι ιδιωτικοί υπάλληλοι… τελειώνουν γρήγορα ενώ οι συνταξιούχοι που δεν έχουν και πολύ άγχος το απολαμβάνουν και του δίνουν και καταλαβαίνει…

Εμείς λοιπόν έχουμε να σου προτείνουμε τα εξής απλά: ή το συζητάς μαζί του και προσπαθείτε μαζί με κάθε τρόπο να το λύσετε(μπορείτε να επισκεφτείτε έναν ειδικό) ή τον αφήνεις και βρίσκεις έναν συνταξιούχο χήρο και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.