Ας μιλήσουμε ειλικρινά, αρκετές γυναίκες απολαμβάνουν μικρή δόση βίας στο κρεβάτι. Δώσε έμφαση στο «μικρή δόση». Τι γίνεται όμως όταν ο σύντροφος την ώρα του σεξ σε χτυπάει; Τι γίνεται, δηλαδή, με τους άντρες που αντί για ένα απλό χαστουκάκι την ώρα που βρίσκονται στα up τους κάνουν πράξη το: σεξ και βία πάνε μαζί; Σου χτυπάμε το καμπανάκι γιατί πίστεψε μας αυτή του συμπεριφορά δεν είναι φυσιολογική, έχει βαθύτερες ρίζες και είναι ιδιαίτερα σοβαρές.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Πορτογαλία και δημοσιεύθηκε με το όνομα Carvalho 2013, οι άντρες που ασκούν βία στις συντρόφους θεωρούν πως δεν είναι ιδιαίτερα καλοί στο κομμάτι σεξ και το εξωτερικεύουν με αυτό τον τρόπο.

Συγκεκριμένα οι βίαιοι άντρες της έρευνας, φαίνεται να ήταν αυτοί που ντρέπονταν για τη σεξουαλικότητά τους και θεωρούσαν ότι δεν είναι αρκετά hot ενώ τους κυριεύει παράλληλα και ένα αίσθημα ανεπάρκειας.

Το άγχος τους να είναι καλοί και να φτάσουν τη σύντροφό τους σε οργασμό είναι συνδεδεμένο με τη βία που βγάζουν ως ξέσπασμα της ανησυχίας τους. Ενώ μπορεί επίσης να παρατηρήσεις ότι πολλές φορές, έχουν προβλήματα στύσης αλλά και πρόωρης εκσπερμάτωσης .

Καλό θα ήταν όμως αν τον αγαπάς και δε θες να τον χάσεις, πριν βγάλεις τη γόβα και αρχίσεις το τρέξιμο, να το συζητήσεις μαζί του και να επισκεφτείτε αγκαζέ ένα ψυχολόγο για να το λύσετε.