Υπάρχει γενικά η αντίληψη ότι το σεξ για τους άνδρες είναι σαν την πίτσα, ότι δηλαδή ακόμα και όταν είναι κακό, είναι καλό…Αλλά αυτό αποδεικνύεται πως είναι ακόμα ένας μύθος γύρω από τους άνδρες και το σεξ. Ο Abraham Morgentaler, M.D., κλινικός καθηγητής ουρολογίας του Harvard Medical School, μας ανοίγει τα μάτια σχετικά με τους μύθους που πιστεύουμε ότι είναι αλήθειες.

Οι άνδρες μπορούν και μάλιστα προσποιούνται οργασμούς

Και όμως αξιαγάπητη φίλη αναγνώστρια, δεν είσαι η μόνη που ενώ είσαι στο κρεβάτι προσποιείσαι οργασμούς. Σύμφωνα με τη μελέτη του Abraham Morgentaler, κάποια στιγμή τον επισκέφτηκε ένας άνδρας ο οποίος του ζήτησε βοήθεια επειδή δεν μπορούσε να σταματήσει να προσποιείται οργασμούς όταν βρισκόταν το κρεβάτι με τη σύντροφό του. Ο ίδιος δεν ήταν σε θέση να φτάσει σε οργασμό κατά τη συνουσία για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, αλλά από τότε που πραγματικά νοιαζόταν για τη νέα φίλη του, είχε καταφύγει στο να προσποιείται. Και αυτός δεν ήταν ο μόνος.

Ο ανδρικός οργασμός δεν έχει πάντα αποδεικτικά στοιχεία

Σοβαρά, σε μερικές περιπτώσεις ο οργασμός γίνεται και χωρίς να εκσπερματώσει ο άνδρας. Σε μερικούς άνδρες με διαβήτη, το άνοιγμα στην κύστη δεν κλείνει καλά, και το υγρό μπορεί να πάει πίσω στην ουροδόχο κύστη.

Οι νεότεροι άνδρες έχουν πρόβλημα με την στύση

Δεν είναι μόνο οι 40+ άνδρες που έχουν ανάγκη από τα μπλε χαπάκια. Και οι νεότεροι άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα!

Και οι άνδρες πολλές φορές δεν έχουν διάθεση

Η ιδέα ότι οι άνδρες είναι ετοιμοπόλεμοι όλη την ώρα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Μπορεί να είναι αλήθεια στα 16-18, αλλά τα πράγματα αλλάζουν μαζί με την καθημερινότητα. Είναι φυσιολογικό, όταν ο άλλος είναι αγχωμένος και πιεσμένος από τις υποχρεώσεις του, να μην θέλει να κάνει σεξ!

Κάποιοι άνδρες είναι υπερβολικά ευαίσθητοι σχετικά με την απόδοση τους

Η αυτοπεποίθηση μερικών αντρών και η αρρενωπότητά τους είναι βαθιά ριζωμένη στον τρόπο που βλέπουν τον εαυτό τους μέσα από τα μάτια των σεξουαλικών συντρόφων τους.