Το θέμα του αυνανισμού είναι το απόλυτο θέμα ταμπού για τις γυναίκες. Ένα θέμα ταμπού το οποίο δεν συζητιέται και το θεωρούν τόσο προσωπικό που αρκετές αρνούνται και ότι το κάνουν. Αυτό και αν είναι τεράστιο ψέμα! Γι αυτό το λόγο και έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές σχετικές έρευνες και μας λένε όσα δεν ξέρουμε για τον γυναικείο οργασμό!

Μελέτη, λοιπόν από το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Sex Research έδειξαν πως οι περισσότερες γυναίκες αυνανίζονται τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα! Και τώρα, που κεντρίσαμε το ενδιαφέρον σας πάμε παρακάτω! Στην έρευνα συμμετείχαν γυναίκες διαφόρων ηλικιών, φυλών, εθνοτήτων και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι:

Όλες οι γυναίκες αυνανίζονται. Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφεραν ότι είχαν αυνανιστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους, αν και οι απαντήσεις τους κυμαίνονταν από μόλις λίγες φορές στη ζωή τους συνολικά έως και τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Τα ερωτικά παιχνίδια είναι must. 8 στις 10 γυναίκες, σύμφωνα με την έρευνα, χρησιμοποιούν ερωτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του αυνανισμού.

Μερικές φορές έχει την αίσθηση καταναγκαστικού έργου. Ακόμα και οι γυναίκες που ήταν απόλυτα θετικές προς τον αυνανισμό παραδέχθηκαν πως υπάρχουν και οι στιγμές που ο αυνανισμός ήταν σαν καταναγκαστικό έργο καθώς δεν κατάφεραν να φτάσουν σε οργασμό.

Μερικές γυναίκες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο αυνανισμός είναι αντρική υπόθεση. Και όμως υπάρχει και αυτό το ποσοστό των γυναικών που δήλωσε ότι θεωρούν ότι ο αυνανισμός είναι αποκλειστικά ανδρικό σπορ. Κάποιες, μάλιστα, αποκάλυψαν ότι έχουν αυνανιστεί μόνο επειδή τους το ζήτησε ο σύντροφός τους και όχι γιατί το διασκέδαζε.

Ο αυνανισμός δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Πολλές γυναίκες ανέφεραν ότι ο αυνανισμός γι αυτές είναι ακόμα κομμάτι της ζωής τους και δεν χρειάζονται ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 2 στις 5 σύγκριναν τον αυνανισμό με το βούρτσισμα των δοντιών τους.

Ο αυνανισμός σε κάνει ευτυχισμένη. Πολλές από τις γυναίκες ανέφεραν ότι το σόλο παιχνίδι είναι ένας τρόπος για να βρεθούν σε αρμονία με το σώμα τους και να δείξουν αυτοαποδοχή. Ανέφεραν, επίσης, πως ο αυνανισμός τους δημιουργεί αίσθημα χαράς και ευχαρίστησης, διασκέδαση και ανακούφιση από το στρες.