Καλά, μην τη φας, θα σου κάτσει στο στομάχι. Εδώ που τα λέμε, καλύτερα να φας μπετόν αρμέ παρά την Μέρκελ. Φάε, όμως, ομορφιά και στυλ της μαντάμ που ήρθε στην Αθήνα και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μεγαλύτερη πρόσβαση έχεις στα κεντρικά της Νάσα και πιο εύκολο είναι να πατήσεις το κουμπάκι που θα εκτοξεύσει δέκα δορυφόρους, παρά να πατήσεις το νυχάκι σου στο κέντρο της Αθήνας. Κυρίες και κύριοι, το μανεκένε Άντζελα σε πέντε looks που άφησαν εποχή, εκτοξεύοντάς το στην κορυφή των pop idols.

Το look Αλέκα Παπαρήγα

Στα νιάτα του, το μανεκένε Άντζελα είχε στις μασχάλες τρίχες μεγαλύτερες και από τα ράστα των Λοκομόντο και φορούσε παντόφλα κολυμβητηρίου με άσπρη αθλητική κάλτσα. Τι να το κάνεις, την είδαν όλα τα μεγάλα πρακτορεία, την έβγαλαν Look of the Year, μη σου πω και Good Year, οπότε δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι για λιγότερα από το χρέος της Ελλάδας.

Το look Άννα Παναγιωτοπούλου

Καθήστε γιατί θα σας αποκαλύψουμε ένα μεγάλο μυστικό: Το μανεκένε, όταν αφήνει τα μαστίγια με τις εφτά ουρές, το βράδυ όταν πάει σπίτι για να ξεκουραστεί, τι βλέπει στο βίντεο; Στάθη Ψάλτη στο «Τροχονόμο Βαρβάρα»; Όχι, κούκλα μου. Βλέπει «Μαντάμ Σουσού» με την Άννα Παναγιωτοπούλου και ξεσηκώνει τη γκριμάτσα «από πού είπες ότι είσαι; Από τα Καμίνια; Κάτω στον Πειραιά; Και τρως και φασολάδα; Τζίζας, κελ ντεκαντάνς!».

Ιδέα: Γιατί δεν παίρνουν γκεστ την Άννα Παναγιωτοπούλου στο Your Face Sounds Familiar να κάνει τη Μέρκελ να φάει το απ’αυτό του ο Ζαχαράτος από την επιτυχία;

 Το look Θάνος Ασκητής

Είναι το look που πιθανόν εξηγεί την ξινίλα. Άμα δεν ικανοποιείσαι, αγάπη μου, όχι καγκελάριος να είσαι, όχι Καγκέλα να σε βαφτίσουν, ακόμα και όλα τα είδη κιγκαλερίας σε 50 πολιτείες της Αμερικής να είχες, σου βγαίνει προς τα έξω η ξινίλα. Και τη δείχνεις με τα δαχτυλάκια σου. Να ήταν από δω μέχρι το Βλαδιβοτόκ, να δεις πώς θα μας χάριζε τα χρέη. Ποια χρέη; Μεσ’στα τζακούζια θα ήμασταν όλοι.

Το look κουτσή Μαρία

Ανθρωπίνως, ξεκαθαρίζουμε ότι εμείς λυπούμαστε. Τώρα, γιατί δεν λυπήθηκαν εκατομμύρια άλλοι σε όλο τον κόσμο, πραγματικά δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Σκ@τόψυχοι άνθρωποι, αγάπη μου, τι να πεις. Και, μα τον κ-αγκυλωτό σταυρό που σου κάνω, δεν ξέρω γιατί λένε ότι αφού δεν πήγε από το πέσιμο, να πάει τουλάχιστον από το άλλο, ξέρεις…

 Το look Θόδωρος Πάγκαλος

Θυμάσαι τότε που κυκλοφόρησε φωτογραφία με τον Θόδωρο Πάγκαλο να βγαίνει από τη θάλασσα και παραλίγο, αντί να τρέχουμε στα διεθνή οικονομικά δικαστήρια για τα χρέη μας, θα τρέχαμε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης ύστερα από μήνυση της WWF; Αμαναγειάσου. Ε, το ίδιο και το αυτό. Σας αγαπάμε, καλέ, πώς κάνετε έτσι;

Extra bonus!

Κανείς δεν ξέρει πού κατέληξε αυτό το καημένο το σερβιτοράκι που έριξε κατά λάθος στο σβέρκο του μανεκένε τρία ποτήρια μπίρας. Το πιο πιθανό είναι ότι, πλέον, σερβίρει κοκτέιλ στην Κόλαση. Το βίντεο παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα των εχθρών του μανεκένε. Δες το:

http://www.youtube.com/watch?v=7Nn7-sbVlqs