Μια από τις αγαπημένες κινήσεις των καπνιστών μετά το σεξ  ειδικά το έντονο,  είναι να ανάβουν τσιγάρο και να αναπολούν τα λεπτά που πέρασαν και βρίσκονταν κάπου μεταξύ ροζ και λιλά σύννεφου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα που πραγματοποιήθηκε με επικεφαλής τον Ουρολόγο Harry Fisch, το 75% των φανατικών καπνιστών αγαπούν το μετά σεξ τσιγάρο και δεν θέλουν να κόψουν με τίποτα αυτή τους τη συνήθεια. Ενώ το 13% που δεν έχουν τόσο μεγάλο θέμα με τον εθισμό πάνε για δεύτερο γύρο και αφήνουν το τσιγάρο για πιο μετά.

Ο διάσημος, όμως, Ουρολόγος ο οποίος έκανε και την παραπάνω έρευνα, τονίζει πως καλό θα ήταν όσοι αγαπούν το συγκεκριμένο άθλημα και θέλουν να διαιωνίσουν το είδος να πετάξουν πακέτο και αναπτήρα μαζί στα σκουπίδια γιατί το κάπνισμα ευθύνεται για την υπογονιμότητα. Το τσιγάρο λειτουργεί σαν ζηλιάρης φίλος στα σπερματοζωάρια και κάνει τα πάντα για να τα δει αδύναμα και χωρίς έντονη κινητικότητα. Επίσης, μπορεί να σταματήσει γρήγορα το ματς και να μην προλάβεις καν να πάρεις τα 7,3 λεπτά χαράς που σου είπαμε παλιότερα, διότι δημιουργεί ακόμα και προβλήματα στην στύση.

Συμβουλή!

Αν, λοιπόν, θες να δεις τη ζωή σου και ειδικά τη σεξουαλική να πιάνει κόκκινο καλό θα ήταν να κόψεις άμεσα το τσιγάρο και να αρχίσεις το τρέξιμο για να αυξήσεις τις αντοχές σου.