Κριός

Στραφείτε μέσα σας και κάντε αυθεντικές επιλογές, παίρνοντας γενναίες αποφάσεις που θα οδηγούν στη δική σας αλήθεια και θα σας αποδεσμεύσουν από ό,τι σας κρατά δέσμιους και «μικρούς», αναπαράγοντας αδιέξοδους φαύλους κύκλους και εντείνοντας τον τρόμο και την λύπη σας. Η συζήτηση με φίλους και πρόσωπα που σας γνωρίζουν καλά διαφωτίζει σκέψεις και στόχους, επαγγελματικούς και συναισθηματικούς, αρκεί να μην περάσετε σε αντιπαράθεση .

Ταύρος

Σήμερα ας μην γίνει το άγχος σας παράγοντας να πείτε λόγια σε κάποιον από το στενό σας περιβάλλον που θα σας κάνει να το μετανιώσετε. Κάποιο νομικό θέμα θα σας προβληματίσει. Εκμεταλλευτείτε την μέρα σήμερα και μέχρι τις 10 του μήνα, ώστε να μπορέσετε να διορθώσετε τυχόν δυσκολίες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Μια ατμόσφαιρα αποφασιστικότητας επικρατεί στο σπίτι. Πάντως αργά το βράδυ η ατμόσφαιρα γίνεται πιο βαριά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αντιθέσεις και ρίξεις με τους γύρω σας.

Δίδυμοι

Τα άστρα σήμερα θα σας χαρίσουν ευχάριστες εκπλήξεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα . Οι επαφές και οι συναντήσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και χαρά. Θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Τολμήστε να του κάνετε κάποια έκπληξη που θα τον/την εξιτάρει!! Σήμερα –μετά από όλους τους κόπους και τις αναβολές που έχετε περάσει, η μέρα θα επιφέρει, την ισορροπία στις σχέσεις σας. Η τύχη και η επιτυχία χτυπά την πόρτα σας επιτέλους.

Καρκίνος

Έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες!! Μια καινούρια γνωριμία θα σας αναστατώσει συναισθηματικά . Το πλανητικό σύστημα ευνοεί συμφωνίες και καινούργιες συνεργασίες στα επαγγελματικά. Η σημερινή ημέρα σας ωθεί να προβλέψετε και να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούσας. Σύντομα θα καταλάβετε ότι η κρίση θα είναι παροδική. Μην πάτε στην δουλειά σας σήμερα, αν μπορείτε. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλλειμα και ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, ή ακόμα καλύτερα ασχοληθείτε με το ταίρι σας.

Λέων

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα. Ξαφνικές ειδήσεις θα σας αναστατώσουν. Μην βιάζεστε όταν οδηγείτε Για την αποψινή βραδιά διαλέξτε ανοιχτό χώρο με πολύ κόσμο και διασκεδάστε. Αφήστε το πάθος και την ζήλεια γιατί θα απομακρύνει το ταίρι σας. Φροντίστε να είστε χαλαροί. Μην απαντάτε σε αρνητικά σχόλια. Κοιτάτε τη δουλειά σας, αποφύγετε συμφωνίες, περιορίστε τις αγορές σας και μη διστάζατε να συμβουλευτείτε ειδικούς για τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Τα άστρα σήμερα θα σας δημιουργήσουν συναισθηματικά μπερδέματα και θα φέρουν στην επιφάνεια οικονομικές εκκρεμότητες και περιττά έξοδα που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Η σκληρή δουλειά σας προκαλεί έντονο άγχος και εσωστρέφεια. Ξεχάστε την καθημερινότητα και δώστε προσοχή στη διατροφή σας. Αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην πάρετε δάνεια και μη ρισκάρετε οικονομικά, διότι θα σας κοστίσει αργότερα.

Ζυγός

Κάποια ευχάριστη είδηση θα σας επηρεάσει θετικά τόσο στον επαγγελματικό όσο και οικονομικό τομέα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αγορές, πωλήσεις και επενδύσεις. Σκεφτείτε τον τρόπο που θα επιλύσετε διαφορές σε σχέσεις και συνεργασίες . Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τον εκνευρισμό σας κάνοντας υποχωρήσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Τα επαγγελματικά, οικονομικά και αισθηματικά σας παρουσιάζουν δυσκολίες. Δώστε βάρος στην προσωπική σας ζωή και αποφύγετε καταχρήσεις και πράγματα που σας χαλάνε τη διάθεση.

Σκορπιός

Συγκρούσεις σε θέματα αισθηματικά και επαγγελματικά θα προκαλέσουν ακαταστασία και αναστάτωση. Μην οδηγείτε άτσαλα μην πίνετε αλκοολούχα ποτά δώστε προσοχή στην υγεία σας και μην κάνετε καταχρήσεις. Μην γίνεστε ανταγωνιστικοί. Χαμηλώστε τους τόνους και μην οξύνετε τα πνεύματα. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Ευνοϊκές αλλαγές έρχονται στον επαγγελματικό τομέα, φτάνει να το «μυριστείτε» έγκαιρα. Χρειάζεται όμως προσοχή.

Τοξότης

Η ημέρα θα φέρει στο προσκήνιο εμπόδια και οικονομικές δυσκολίες με τρίτους. Δάνεια, εφορίες πιστωτικές κάρτες σας πιέζουν υπερβολικά. Ο σύντροφος σας παραμελεί εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα θα προκαλέσει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και εμπόδια στις σχέσεις σας. Το άγχος και η ένταση μπορεί να προκαλέσει έντονους τσακωμούς και ίντρικες με τους κοντινούς σας. Χαλαρώστε σήμερα το έχετε ανάγκη. Πρέπει να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να δώσετε αγάπη στο ταίρι σας.

Αιγόκερως

Τα άστρα σας επιφυλάσσουν εμπόδια τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Μην παρασύρεστε από εντάσεις, πάθη και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας. Υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθείτε σε οριστικές αποφάσεις χωρισμού. Προσοχή στη συμπεριφορά σας. Τα επαγγελτικά και οι σχέσεις σας περνάνε δυσκολίες και εντάσεις και αυτό επειδή τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σας αποθαρρύνουν και σας δημιουργούν έντονο ψυχικό πόνο.

Υδροχόος

Τα άστρα ευνοούν τα επαγγελματικά σας. Ίσως όμως χρειάζεστε άδεια από τη δουλειά σας και ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή σας. Τα συναισθήματα σας είναι ακόμα μπερδεμένα ..Υπομονή!!! Η ημέρα ευνοεί την πραγματοποίηση των ονείρων σας. Μην κολλάτε στις λεπτομέρειες. Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Κάποιο παλιό χρέος θα σας χαλάσει τη διάθεση. Οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας η κάποιο στενό συνεργάτη σας θα αφορούν τα οικονομικές συναλλαγές.

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε τις έντονες επαγγελματικές δραστηριότητες που θα σας επιφέρουν μελλοντική ανοδική πορεία. Με σκληρή στρατηγική και όχι βιασύνη θα καταφέρετε το καλύτερο. Μην διστάσετε να οργανώσετε επέκταση και αλλαγές, στη δουλειά σας, που αποτέλεσμα θα έχουν καλές μελλοντικές προοπτικές προς όφελος σας. Προσοχή όμως στην υγεία σας χρειάζεστε ξεκούραση και χαλάρωση επειγόντως. Μην διστάσετε να αναζητήστε όμορφες στιγμές απόδρασης με αγαπημένα άτομα από το φιλικό περιβάλλον σας. Η ανάγκη για συντροφικότητα, σας χρειάζεται όσο ποτέ!!!!!

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv