Κριός

Οι πλανητικές όψεις έρχονται να σας επισημάνουν πως χρειάζεται να δράσετε ώστε να αποκτήσετε «ελευθερία» και «αυτονομία», και όχι να περιμένετε οι άλλοι να ανταποκριθούν στο κάλεσμα σας για την εκπλήρωση των παραπάνω αξιών. Πρακτικά αλλά και συναισθηματικά ζητήματα σας ξεκαθαρίζουν πως ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις και κινήσεις, που θα πρέπει να έχετε σκεφθεί πολύ σοβαρά, πριν προχωρήσετε στην υλοποίηση τους, αποφεύγοντας ακραίες συμπεριφορές έπαρσης, αλαζονείας αλλά και αυτό-επίκρισης.

Ταύρος

Καταλάβετε ότι τα παθολογικά μοντέλα συμπεριφορών κυριαρχίας και επιβολής θα είναι ενεργά και έτοιμα να σας καθηλώσουν, όσο εσείς επιλέγετε να μπαίνετε σε σχέσεις εξάρτησης. Χρησιμοποιήστε την φόρτιση σας για να εκφραστείτε αυθεντικά και να υποστηρίξετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να βρείτε τα σημεία εκείνα που σας μπερδεύουν ή σας μπερδεύουν στις σχέσεις σας, χωρίς να μπείτε σε παιχνίδια δύναμης, αλλά να μείνετε στα αληθινά σας συναισθήματα και τις πραγματικές σας επιθυμίες, χωρίς να ξεφεύγετε καθόλου από την πραγματικότητα και τις ανάγκες σας στο τώρα.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα ώστε να κλείσετε θέματα σε εργασιακές και οικονομικές σας υποθέσεις, αλλά και σε οικογενειακές, προσωπικές, φιλικές και ερωτικές σας σχέσεις με πρακτικούς τρόπους, που θα σας βοηθήσουν να μη χαθείτε σε υπερβολές και φαντασίες. Έντονο παρασκήνιο και συμφωνίες ή γεγονότα που περιλαμβάνουν παγίδες και στρεβλώσεις, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με διορατικότητα και αδιάβλητες στρατηγικές.

Καρκίνος

Αυτή την περίοδο σας ζητείται να ξεκαθαρίσετε τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας τα πιστεύω και τις ηθικές σας αξίες, ενεργοποιώντας με ωριμότητα και πειθαρχία τους στόχους σας. Εξετάστε τις μεθόδους και τις λύσεις που έχετε διαλέξει για την επίλυση θεμάτων του άμεσου παρελθόντος, αλλά και εστιάστε στο άνοιγμα νέων δρόμων και την αξιοποίηση νέων ευκαιριών για μια διαφορετική αντιμετώπιση των παραπάνω θεμάτων.

Λέων

Χρειάζεται να αποφύγετε να δείτε συναισθηματικά καταστάσεις και γεγονότα, ώστε να χειριστείτε επαγγελματικές και εργασιακές ανακατατάξεις όσο το δυνατόν υπέρ σας, δρομολογώντας σημαντικά ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά ξεκινήματα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Σας είναι απαραίτητο να πάρετε αυτά τα μέτρα και αυτές τις αποφάσεις, ώστε να νοιώσετε ότι κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε.

Παρθένος

Εκτός από τα πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν, είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε και με την συναισθηματική σας κατάσταση, αξιολογώντας πόσο πιεσμένοι αισθάνεστε τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αξιοποιήστε τις ανακατατάξεις που αντιμετωπίζετε υπέρ σας, δρομολογώντας σημαντικά ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά ξεκινήματα, ώστε να νιώσετε πληρότητα και συναισθηματική ασφάλεια.

Ζυγός

Είναι καλό να καταλάβετε, πως η θετική εξέλιξη των γεγονότων εξαρτάται άμεσα από το πόσο ευέλικτοι και ικανοί θα φανείτε στο να σταματήσετε να συντηρείτε καταστάσεις που σας πιέζουν. Επιλέξτε να λύσετε ζητήματα του παρελθόντος, αλλά και να πείτε τα πράγματα με το όνομα τους χωρίς υπερβολές, αναλαμβάνοντας τις σωστές ευθύνες, που θα σας ενδυναμώσουν. Αυτό είναι και το κλειδί για τη θεραπεία σχέσεων αλλά και πρακτικών ζητημάτων που σας απομυζούν.

Σκορπιός

Διανύετε μία περίοδο ζωής που η λύση των περισσοτέρων θεμάτων που σας απασχολούν βρίσκεται σε αυτό που καλείστε να υλοποιήσετε. Σχέσεις και συνεργασίες αιτούνται επαναπροσδιορισμό και αναθεώρηση, ζητώντας από εσάς να αναλάβετε τις συναισθηματικές αλλά και τις πρακτικές σας ευθύνες, ζητώντας και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο.

Τοξότης

Έντονα γεγονότα σας φέρνουν αντιμέτωπους με αποκαλύψεις σε θέματα επιβολής και κυριαρχίας κυρίως στις σχέσεις σας. Αξιοποιήστε τη θετική διάθεση ανθρώπων που θέλουν να σας στηρίξουν, μεταδίδοντας τους ασφάλεια και σταθερότητα . Πολλές και διαδοχικές συζητήσεις που θα κάνετε, στόχο έχουν να αποκατασταθούν και να εξισορροπηθούν θέματα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Σταθείτε ώριμα απέναντι σε όσα ζητήματα κινητοποιούνται αυτή την περίοδο, αναγνωρίζοντας τα λάθη και τις αδυναμίες σας, κατανοώντας παράλληλα και την θέση της άλλης πλευράς.

Αιγόκερως

Κινηθείτε σε πλαίσιο ισορροπίας και δικαιοσύνης, αξιοποιώντας υπέρ σας την εύνοια σημαντικών προσώπων. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κατανοήσετε αλλά και να στοχεύσετε σε ολοκληρωμένες σχέσεις που έχουν την δύναμη να σας στηρίξουν αλλά και να σας αγαπήσουν. Αρκεί να το προσφέρετε πρώτοι εσείς στον εαυτό σας. Δείξτε προσοχή στις καταχρήσεις κάθε είδους.

Υδροχόος

Αποφύγετε να συγκαλύψετε δυσλειτουργικές καταστάσεις αναλαμβάνοντας την ευθύνη να μην τις αποσιωπήσετε από φόβο, αλλά να τις υπερασπίσετε και να τις φέρετε αντιμέτωπες με την αλήθεια, όποια και αν είναι, ώστε να λάμψουν. Το ζητούμενο είναι να ξεκαθαριστούν καταστάσεις και να ειπωθούν αλήθειες . Ανατροπές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό σας τομέα, έρχονται να βγάλουν στο φως στρεβλώσεις που σας απομυζούν.

Ιχθείς

Μην πάρετε αποφάσεις για πρακτικά θέματα ή για να λύσετε οικογενειακά ζητήματα, μιας και η πιο καλή επιλογή είναι να κρατήσετε το μέτρο και την ψυχραιμία σας, ώστε να μπορέσετε να αποστασιοποιηθείτε. Σενάρια πανικού, στρεβλώσεις ειδήσεων και ψευδοδιλλήματα μπορούν, αν δεν φανείτε ψύχραιμοι, να σας αποσυντονίσουν σε κάθε τομέα. Επιδίωξε να βρεθείτε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, με τα οποία νοιώθετε ασφάλεια, ηρεμία και άνεση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv