Κριός

Έχετε μπροστά σας μια ήσυχη μέρα, πράγμα που θα επιτρέψει να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη. Η οικογενειακή ζωή θα είναι ευχάριστη και θα τη χαρακτηρίζει η ζεστασιά και η τρυφερότητα . Στον ερωτικό τομέα, διώξτε τα σύννεφα από το μυαλό σας, τονίζοντας τις θετικές ιδιότητες του αγαπημένου σας προσώπου, αντί να τον/την κατηγορείτε για τις επιλογές που έκανε. Προσοχή με τα σχέδια που κάνετε. Η τύχη μπορεί να σας επισκεφτεί αν αφήσετε τον εαυτό σας να δελεαστεί από ένα μέτριο ποντάρισμα σε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Να περιμένετε βελτίωση τόσο στον τομέα της εργασίας όσο και των διαπροσωπικών σχέσεων. Σε περίπτωση που υπήρξε πρόσφατα κενό στην επικοινωνία ή κάποια άλλη μυστηριώδης επίδραση σε μια σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επαφή, αλλά και να πάρετε κάποιες απαντήσεις .

Ταύρος

Αυτή η μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου τριών εβδομάδων κατά την οποία οι συνδέσεις με το εξωτερικό θα μπορούσαν να αποδειχθούν σημαντικές για το μέλλον σας, είτε πρόκειται για κάποιο μακρινό ειδύλλιο είτε για συζητήσεις με άτομα σε μέρη μακρινά που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αλλαγή σταδιοδρομίας. Επίσης, ενισχύονται οι προοπτικές σας για μια παραγωγική συνεργασία ή αισθηματική επιτυχία . Στη δουλειά, θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, το εύκολο χρήμα είναι αυταπάτη! Επομένως, μην πουλήσετε τα έπιπλά σας για να παίξετε Λόττο. Δοκιμάστε την αποβολή των τοξινών του σώματός σας πίνοντας πολύ νερό ανάμεσα στα γεύματα.

Δίδυμοι

Η εκκίνηση ενός αγώνα δρόμου είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Η καριέρα και τα οικονομικά έχουν την εύνοια των πλανητών, οπότε αν είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, ή καλύτερων επαγγελματικών συνθηκών, τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε τα τηλέφωνα και την αποστολή βιογραφικών. Η σημερινή είναι μια ιδιαίτερα καλή μέρα για να θέσετε σε εφαρμογή ένα οικονομικό σχέδιο και να συζητήσετε τρόπους αύξησης του εισοδήματός σας, αλλά και να χαλαρώσετε από κάθε είδους προβλήματα . Οι άνεργοι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν μια δουλειά αρκετά ευχάριστη, αλλά χωρίς εγγύηση διάρκειας. Αν έχετε προβλήματα βάρους, δοκιμάστε την αποτοξίνωση μέσω Γεμμοθεραπείας. Ο μαγνητισμός και η επιρροή σας θα ενταθούν. Εν ολίγοις, δεν θα περάσει απαρατήρητη η αυτοπεποίθησή σας και αυτή είναι που σας κάνει ακαταμάχητα γοητευτικούς.

Καρκίνος

Ο χρόνος είναι χρήμα . Διαχειριστείτε, λοιπόν, το χρόνο σας καλά. Η αλήθεια είναι πως όταν δεν αντιμετωπίζουμε προκλήσεις, είμαστε σπάταλοι με το χρόνο μας, και τον χρησιμοποιούμε για απολαύσεις, για να ενισχύσουμε τη σχέση μας ή σε οτιδήποτε άλλο που απαιτεί στήριξη. Και μόνο όταν βρισκόμαστε στριμωγμένοι, ευχόμαστε να είχαμε χρησιμοποιήσει το χρόνο μας καλύτερα. Προσοχή στην δράση της Σελήνης με τον Άρη που έρχεται αποκαλύπτοντας τις αδυναμίες στις προσπάθειές σας και κάνοντάς σας να δείτε το ποτήρι μισοάδειο. Από την άλλη πλευρά, θα αρχίσουν να εμφανίζονται σημάδια επιτυχίας, καθώς και η δυνατότητα να συνάψετε ισχυρές συμμαχίες ή φιλίες που θα σας βοηθήσουν. Παρ’ όλα αυτά, η επιτυχία βρίσκεται σε ένα καλά οργανωμένο χρονοδιάγραμμα, αλλά και στην απαρέγκλιτη τήρησή του. Σε περίπτωση που το άγχος και η αγωνία σας αυξηθούν, τα συμπληρώματα ασβεστίου και μαγνησίου θα σας βοηθήσουν. Η υλική επιτυχία είναι μέσα στις δυνατότητές σας: θα είστε σε θέση να εκμεταλλευτείτε κάποιες εξαιρετικές προσφορές με αποτέλεσμα να βελτιωθεί η αγοραστική σας δύναμη . Μια όμορφη έκπληξη θα έρθει να φωτίσει τη συναισθηματική σας ζωή .

Παρθένος

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή, ή να ολοκληρώσετε υποθέσεις που έχετε αναβάλει. Θα περπατήσετε νέους δρόμους –κυριολεκτικά και μεταφορικά– ενώ θα ανοιχτούν μπροστά σας νέες ευκαιρίες. Άλλωστε όλοι οι Παρθένοι θα ζήσουν κάτι νέο αυτή την περίοδο. Το ανοιχτό μυαλό και η ανεκτικότητα θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα στις σχέσεις. Αν έχετε τρεμούλες ή ταχυπαλμία, θα ξεπεραστούν με τη λήψη μαγνήσιου και βιταμίνης D. Πολλοί Παρθένοι θα θελήσουν να νομιμοποιήσουν τον έρωτά τους και θα κάνουν σχέδια γάμου είτε η σχέση που έχουν είναι σοβαρή είτε ανόητη. Όσον αφορά τους ήδη δεσμευμένους, θα ζήσουν στιγμές έντονης τρυφερότητας. Αν κάποιο μεγαλεπήβολο σχέδιό σας είχε πρόσφατα εκτροχιαστεί, θα μπορέσει να λειτουργήσει και πάλι χάρη στην πλανητική υποστήριξη.

Ζυγός

Τυχόν οικονομικές ανησυχίες, διαπραγματεύσεις για οποιοδήποτε θέμα, ζητήματα ιδιοκτησίας, ή η διαπραγμάτευση μιας αμοιβής ή ενός δανείου, όλα θα έχουν αίσιο τέλος. Ενεργήστε αμέσως. Στη βράση κολλάει το σίδερο! Με πολλούς τρόπους αυτή είναι μια τυχερή ημέρα, οπότε αν δεν θέλετε να μπείτε σε περιπέτειες, μόλις δείτε ένα παράθυρο ευκαιρίας, εκμεταλλευτείτε το. Έτσι, αν αισθάνεστε κάπου αδύναμοι, ψάξτε για συμμάχους. Ο οικογενειακός προϋπολογισμός θα είναι θέμα ατέλειωτων συζητήσεων με τον/τη σύντροφό σας. Τυχόν προβλήματα στη δουλειά θα ξεπεραστούν σύντομα. Το συκώτι σας θα καλυτερεύσει αν τρώτε ελαφρύτερα φαγητά και απέχετε από το αλκοόλ.

Σκορπιός

Ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες θα εμφανιστεί μια ακτίνα φωτός, και αν χρειαστείτε το ισοδύναμο ενός προστάτη αγγέλου στο πλευρό σας, θα το έχετε. Σύντομα οι πλανήτες θα συσσωρεύσουν αρκετές πιέσεις για ακόμα μια φορά. Έτσι, πριν εξαφανιστεί η χρυσόσκονη, γιατί να μην κάνετε εκείνη την ανεπιθύμητη συνάντηση που όλο αναβάλατε; Μπορεί να πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τη μοίρα, αλλά είναι εκπληκτικό πόσο καλά πάνε τα πράγματα όταν λάμπει ο ήλιος και δεν μάχεστε με τα στοιχεία της φύσης. Θυελλώδες κλίμα στην εργασία; Ελέγξτε τη γλώσσα σας. Μένοντας αμέτοχοι, θα έχετε μια σαφέστερη εικόνα των πραγμάτων. Απροσδόκητα γεγονότα θα μπορούσαν να ματαιώσουν ένα σχέδιο ταξιδιού που έχει προγραμματιστεί εδώ και πολύ καιρό.

Τοξότης

Προσοχή στην επιθετικότητα και τον αυταρχισμό που μπορεί να σας φέρει σε σύγκρουση με το περιβάλλον σας. Είναι σαφές πως οποιαδήποτε αλλαγή σχεδιάζετε, θα χρειαστεί στενή παρακολούθηση αν θέλετε όλα να λειτουργήσουν ομαλά. Μπορεί επίσης σήμερα ένα μέλος της οικογένειάς σας χρειάζεται προσοχή, αν αυτός ή αυτή πρέπει να προετοιμαστεί για κάτι σημαντικό, ή επειδή υπάρχουν ζητήματα που προκαλούν ανησυχία . Κάτι νέο θα εμφανιστεί στην προσωπική σας ζωή . Αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα είναι στα καλύτερά της. Τυχόν προβλήματα στην όραση, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Καλό είναι να απέχετε από σημαντικές χρηματοοικονομικές πράξεις. Αποφύγετε τους καυγάδες, γιατί θα περιπλέξουν τα πράγματα. Λίγη διπλωματία θα σας βοηθήσει να εναρμονίσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Κρατήσει τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας και μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε.

Αιγόκερως

Οι ερωτικές σας υποθέσεις έχουν την εύνοια των άστρων. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία, ιδίως όσον αφορά το οικονομικό επίπεδο. Μην πάρετε καμιά σημαντική απόφαση σχετικά με την καριέρα σας, αν δεν πατάτε τα πόδια σας σταθερά στη γη. Καλές σχέσεις με τους φίλους, αλλά τεταμένες με την οικογένεια . Όλα θα ρυθμιστούν αν μείνετε αποστασιοποιημένοι και ελέγξετε ευθιξία σας. Έχετε υπογλυκαιμία; Μια μπάρα σοκολάτας τη μέρα είναι αρκετή για να την καταπολεμήσετε. Θέματα σπιτιού και οικονομικών που σχετίζονται με την ιδιοκτησία θα έχουν αίσια έκβαση. Αν είστε στη διαδικασία πώλησης ή αγοράς, θα μπορούσαν να υπάρξουν καλά νέα σχετικά με αυτές, όπως και αν τυχόν έχετε ζητήσει κάποιο δάνειο, θα υπάρξουν ελπιδοφόρες εξελίξεις. Από την άλλη μεριά, αν θέλατε να κάνετε μια κίνηση και την αναβάλατε μέχρι να έρθει «η κατάλληλη στιγμή», αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή.

Υδροχόος

Η πολύ καλή δουλειά που κάνετε θα εκτιμηθεί. Επίσης, καλές πλανητικές θέσεις, θα φέρουν την αγάπη και τη χαρά στη ζωή σας. Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται πολλή δουλειά για να διορθωθούν τα λάθη, αλλά όταν ξέρετε ότι έχετε ούριο άνεμο, θα διπλασιάσετε τις προσπάθειές σας. Εκτός από την ευκαιρία να γιορτάσετε μια ρομαντική απόδραση, αν υπάρχει κάποιος που θέλετε να εντυπωσιάσετε, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Στα επαγγελματικά, ενδέχεται να υπάρξει διαφοροποίηση του υφιστάμενου πλαισίου με μια νέα θέση ή μια νέα εργασία. Γενικά, μια αισιόδοξη αύρα περιβάλλει τις υποθέσεις σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να προχωρήσετε στα τυφλά. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστεί να βρείτε τις αιτίες και να αναλύσετε προσεκτικά τα δεδομένα πριν από τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης.

Ιχθείς

Η γνώση είναι δύναμη . Το ρητό είναι παλιό, αλλά γίνεται επίκαιρο από τη στιγμή που ο Άρης επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Επομένως δεν είναι πολύ νωρίς για να αναγνωρίσετε τα σήματα που αποστέλλονται από ένα άτομο, μια ομάδα ή έναν οργανισμό. Ο Άρης είναι μια ενεργός δύναμη, η δράση του θα σας κάνει θα γνωρίζετε αν σας θέλουν ή όχι. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση, μην επιλέξετε μια στάση αναμονής. Πάντως, σε γενικές γραμμές, όλα δείχνουν πρόοδο και ευόδωση των προσπαθειών σας. Ένα υλικό ή οικονομικό πρόβλημα θα λυθεί εύκολα. Το να υποκύψετε όμως στις ιδιοτροπίες σας, μπορεί να αποσταθεροποιήσει τον προϋπολογισμό σας. Στη δουλειά, μην ενδώσετε στην περηφάνια. Θα έχετε αυξημένη γοητεία και θα κάνετε νέες φιλίες, αλλά οι φίλοι σας θα σας εκτιμήσουν ακόμη περισσότερο, αν τους γλυτώσετε από την διεισδυτική κριτική σας και τις κατηγορηματικές αποφάσεις σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv