Κριός

Η ημέρα σας κινητοποιεί πολύ. Ακόμη και η κριτική προς το πρόσωπό σας θα είναι εποικοδομητική και κάθε αρνητικό αποτέλεσμα θα είναι τελικά προς το συμφέρον σας. Το ηθικό σας θα είναι υψηλό, ενώ η αισιοδοξία, η κοινωνικότητα και το κέφι σας, θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τη συμπάθεια όλων. Η παρούσα αστρική συγκυρία ευνοεί τις αισθηματικές σχέσεις, καθώς και το πλέξιμο ενός νέου ειδυλλίου. Οιπλανήτες θα συνδεθούν μεταξύ τους για να οδηγήσουν τη σχέση σας σε νέα και άγνωστα εδάφη, ανανεώνοντας έτσι το ενδιαφέρον σας.

Ταύρος

Θα μπορέσετε να ζητήσετε από έναν φίλοσυμβουλές σχετικά με την αισθηματική σαςζωή . Αυτός ή αυτή θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα πρόβλημα σχέσης. Αυτή την εβδομάδα υπάρχει κάτι μυστικιστικό στηνατμόσφαιρα και πολλές φορές θα αισθανθείτε ότι υπάρχει μια κατευθυντήριαδύναμη πίσω από τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Αν και αυτό αληθεύει, δεν πρέπει να χάσετε την επαφή σας με τον υλικό κόσμο. Εάν δεν παρακολουθείτε με άγρυπνο μάτι τα πράγματα, μπορεί να πάρετε λάθος δρόμο. Όλα λύνονται, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στο εκάστοτε ζήτημα και να μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να καταληφθεί από οργή. Νέες φιλίες και συνεργασίες θα εμπλουτίσουν τη ζωή σας.

Δίδυμοι

Αν υπάρχει κάτι προσωπικό που θέλετε να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας και τα πράγματα έως τώρα δεν σας επέτρεπαν να το κάνετε, αυτό μπορεί να αλλάξει σήμερα, μιας και η μέρα στον τομέα των ενδόμυχων επιθυμιών, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε την κίνησή σας. Έτσι, θα μπορέσετε να μιλήσετε ελεύθερα, χωρίς το άγχος ότι αυτός ή αυτή θα σας κρίνει και θα σας καταδικάσει. Προσέξτε την εξωτερική εμφάνισή σας: θα σας φέρει τύχη αυτή τη φορά . Στη δουλειά, μπορεί να συμβούν απρόβλεπτες τροποποιήσεις. Στον τομέα της φιλίας και των οικογενειακών σχέσεων τα πράγματα θα είναι πολύ καλά. Αν έχετε προβλήματα υγείας, η κατάστασή σας θα βελτιωθεί σημαντικά.

Καρκίνος

Αν η προτεραιότητά σας είναι αισθηματικής φύσεως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να προσελκύσετε το άτομο που επιθυμείτε. Η τύχη σας μεγαλώνει τονώνοντας τις πνευματικές δυνάμεις σας και επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε με σαφήνεια και καθαρότητα. Φυσικά θα έχετε και άλλα ευεργετήματα, όπως νευρική αντοχή, καλή χρήση της ψυχικής ενέργειας και τη δυνατότητα ταχείας ανάρρωσης, χωρίς να λείψουν οι ευκαιρίες για νέες επαγγελματικές συμφωνίες. Και αυτό είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί.

Λέων

Προκειμένου να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της ημέρας, καλό θα ήταν να ρίξετε μια παρατεταμένη και ρεαλιστική ματιά στο θέμα των χρημάτων, για να δείτε πού χρειάζεται ο τομέας αυτός βελτιώσεις. Θα μπορούσε να είναι μια νέα πηγή εισοδήματος από μια ευκαιρία που είχατε απορρίψει στο παρελθόν, ή κάποια δωρεά ή μπόνους. Γενικά, αν το οικονομικό σας ανησυχεί, αυτή είναι η στιγμή για να το αντιμετωπίσετε δραστικά. Όπως γνωρίζετε, υπάρχει μια εσωτερική σύνδεση ανάμεσα στο χρήμα και στην αξία σας σαν άτομο, οπότε το πρώτο πράγμα που πρέπει ίσως να κάνετε είναι να εντοπίσετε τους παράγοντες ή τα άτομα που σας υπονομεύουν. Αξίζετε τα καλύτερα, έτσι δεν είναι; Όσον αφορά τα ερωτικά, αν ψάχνετε για την αδελφή ψυχή, η επιθυμία σας θα εκπληρωθεί.

Παρθένος

Ο ουράνιος θόλος εγκαινιάζει μια περίοδο κατά την οποία μπορείτε να κάνετε επαφές και κινήσεις όλων των ειδών. Για τα ζευγάρια, σηματοδοτεί μια περίοδο τύχης και ευημερίας και ευχάριστη οικογενειακή ζωή . Για τις μοναχικές ψυχές, μια σημαντική συνάντηση θα αποτελέσει την αφετηρία μεγάλων και αξιοσημείωτων αλλαγών. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, όμως, θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση, καθώς κάποιοι θα θελήσουν να σας παρασύρουν σε επικίνδυνες καταστάσεις, όπου μπορεί να χάσετε πολλά χρήματα.

Ζυγός

Μπορεί να αισθανθείτε τα συναισθήματά σας να ξεχειλίζουν, αλλά το πλανητικό σκηνικό είναι δυνατό να σας κάνει να πάρετε τις επιθυμίες σας για πραγματικότητα, ιδίως στον τομέα αυτόν. Αποφύγετε, λοιπόν, τον υπερβολικό ενθουσιασμό, αν δεν θέλετε να πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σας. Υπάρχουν δύσκολες επιρροές και μερικές φορές ο καλύτερος τρόπος για να χειριστεί κανείς μια αβέβαιη κατάσταση είναι να μην κάνει τίποτα απολύτως. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα καθαρά και μην αφήστε το συναίσθημα να σας κυριέψει στη μέση μιας ταραχώδους με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις ημέρας.

Σκορπιός

Θα έχετε, την ευκαιρία μιας νέας και πολλά υποσχόμενης γνωριμίας. Αυτό το άτομο κατά πάσα πιθανότητα θα σας γοητεύσει μάλλον εξαιτίας των διαφορών που έχετε παρά των ομοιοτήτων. Πάντως να είστε προσεκτικοί, καθώς μπορεί να παρερμηνεύσετε τα σήματα του νέου σας έρωτα. Μιλώντας για μια σεξουαλική φαντασίωση δεν σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να την πραγματοποιήσετε κιόλας! Πολλοί από εσάς θα συναντήσετε τον έρωτα στη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σαςπροβλήματα άμεσα, προτού γίνουν πιο σοβαρά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας και μη το παίρνετε αψήφιστα. Ξεκουραστείτε και φροντίστε ηδιατροφή σας να είναι πλήρης και ισορροπημένη.

Τοξότης

Η επιθυμία σας είναι να παντρέψετε την εργασία με την ευχαρίστηση και να συνδυάσετε τη δουλειά με την απόλαυση, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να μπείτε σε μπελάδες. Καλό είναι να αποφύγετε να γευτείτε κάποια απαγορευμένα φρούτα, δείχνοντας σύνεσηκαι αυτοσυγκράτηση. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε μια μεγάλη ανακαίνιση ή διακόσμηση του σπιτιού, καθώς και η άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας. Στην περίπτωση που έρθετε σε προστριβές με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θυμηθείτε τι είναι αυτό που έχει πραγματικά σημασία.

Αιγόκερως

Σας περιμένουν έντονες ερωτικές χαρές και στιγμές ευφορίας. Αν είστε μόνοι, η ερωτική σας ζωή θα ανθίσει. Να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή σας. Οι πεπτικές διαταραχές μπορεί να έχουν επιπτώσεις στις αρθρώσεις ή στο δέρμα σας. Να είστε επίσης προσεκτικοί με τα έξοδα, ιδιαίτερα αν τα χρήματα που δαπανάτε προέρχονται από δανεισμό. Πάρτε καλές αποφάσεις για τομέλλον σας. Παρά τη σύγχυση που δημιουργεί η δύσκολη όψη Κρόνου – Άρη, έχετε όλες τις πιθανότητες να φέρετε ένα έργο ή μια εργασία σε επιτυχή κατάληξη.

Υδροχόος

Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για βιαστικέςαποφάσεις . Στο τομέα των σχέσεων, θα βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να μειώσετε την ένταση και να αποκαταστήσετε τηναρμονία . Κάποιοι είναι πολύ πιθανό να σας πλησιάσουν με διάθεση ερωτική. Η ημέρα δεν σας βοηθάει στρέφοντας το νου σας σε νοσηρές φαντασιώσεις, αβάσιμους φόβους και ύποπτα γούστα. Να θυμάστε ότι πρέπει να αφήνετε τις βασικές αρχές, και όχι τις παρορμήσεις, να κυβερνούν τη σκέψη σας. Αποφύγετε να πείτε τα μυστικά σας σε τρίτους, αν δεν θέλετε να γίνετε το επόμενο θέμα στα κουτσομπολιά.

Ιχθείς

Πώς χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας στη σχέση που έχετε; Αγωνίζεστε στο πλευρό του συντρόφου σας για κάποιο σπουδαίο λόγο, ή αποφεύγετε τη μάχη επειδή φοβάστε ότι το σκάφος θα ανατραπεί; Επί τη ευκαιρία, τι συμβαίνει με τη σεξουαλική σας ζωή; Αυτά τα ερωτήματα μαζί με πολλά άλλα θα απαντηθούν κατά τη διάρκεια των επομένων οκτώ μηνών. Όσον αφορά την τρέχουσα ημέρα, θα είστε πιο διαυγείς και αντικειμενικοί, και θα βγείτε νικητές σε δύσκολες καταστάσεις, αρκεί να μην χάσετε το θάρρος σας. Μια νέα συναισθηματική περιπέτεια εν όψει, η οποία θα έχει διάρκεια. Κάνοντας τις αναγκαίες περικοπές, το οικονομικό θα πάψει να είναι εφιάλτης .

 

 

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv