Κριός

Επαναπροσεγγίστε με καθαρότητα, διαύγεια και ψυχική ευθύνη θέματα σχέσεων, επαγγελματικά ζητήματα αλλά και στρατηγικές που αφορούν την οικονομική σας αυτονομία. Αποφύγετε υπερβολές στον προσωπικό τομέα, παίζοντας μία τον ρόλο του θύματος και μία του θύτη με στόχο να ελέγξετε πρόσωπα και καταστάσεις και παραμείνετε διαυγείς, ειλικρινείς και ξεκάθαροι. Αν προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον τομέα των σχέσεων ή τον οικογενειακό, φροντίστε να μείνετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα μπορείτε.

Ταύρος

Βρείτε τρόπους να ενώσετε αντίθετες πλευρές και καταστάσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, με γνώμονα τον σεβασμό, την αγάπη και την συνεργασία . Ο μόνος τρόπος αυτή την περίοδο να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για πράγματα που σας απασχολούν έντονα είναι κοιτώντας κατάματα τις πραγματικές σας ευθύνες και παύοντας να κρύβεστε πίσω από πρόσωπα, καταστάσεις και ιδεολογικές κατασκευές.

Δίδυμοι

Μην καταφύγετε σε υπερβολές και σπαταλήσετε την ενέργεια σας σε άσκοπες συζητήσεις και χαλαρό κουτσομπολιό στην προσπάθεια σας να αποφύγετε να εσωτερικευθείτε. Φωτίστε παλιές πληγές και απαγορεύσεις, που δεν έχετε καταφέρει ακόμα να εξυγιάνετε και πονάνε ακόμα και ελάτε ένα βήμα πιο κοντά στα συναισθήματα σας.

Καρκίνος

Καινούριες στρατηγικές με την επίγνωση του τι είναι αυτό που στρέβλωνε τα πράγματα, μπορούν να βρουν σημαντικούς υποστηρικτές και θετική αντιμετώπιση, αν εσείς αποφασίσετε να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας χωρίζει στα δύο, προκαλώντας ισχυρές εσωτερικές συγκρούσεις αλλά και εξωτερικές. Στοχεύστε σε επιλογές που ενδυναμώνουν την αρμονία και την ισορροπία και συνενώνουν συναισθήματα, πρόσωπα και καταστάσεις.

Λέων

Οργανώστε τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας καινούριους τρόπους, που με την βοήθεια σημαντικών προσώπων θα σας οδηγήσουν στους στόχους σας. Διερευνήστε σε βάθος μπερδεμένες καταστάσεις στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, αποκαλύπτοντας έτσι τις αιτίες σημαντικών δυσλειτουργιών και μην αρκεστείτε σε πρόχειρες αξιολογήσεις ή συμπεράσματα τρίτων, που το πιο πιθανό είναι να μην σας ταιριάζουν.

Παρθένος

Συνειδητοποιήστε τι συμβαίνει μέσα σας, ώστε να μπορέσετε να χαράξετε καινούρια στρατηγική. Είστε σε θέση να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και να τα επικοινωνείτε, χωρίς όμως να ζητάτε από τους άλλους να σας βρουν λύσεις και να σας κάνουν υποδείξεις. Εμπιστευθείτε την κρίση σας και μιλήστε απλά και ειλικρινά σε συντρόφους, φίλους και συνεργάτες, επιλέγοντας να στηρίξετε σχέσεις και στόχους που είναι σε θέση να σας οδηγήσουν στην αυτοδυναμία σας.

Ζυγός

Προσπαθήστε να έρθετε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον εαυτό σας και τις αληθινές σας ανάγκες, με σκοπό να αναγνωρίσετε και να σκιαγραφήσετε νέα, υγιή πλάνα με όπλα τον δυναμισμό και την γνώση από την εμπειρία προηγούμενων λαθών σας. Αν δεν διαφοροποιηθείτε από πρόσωπα και καταστάσεις που αρνούνται να εξυγιανθούν και δεν λάβετε τα μέτρα σας σε ό,τι σας απορυθμίζει στα επαγγελματικά, οικονομικά και συναισθηματικά σας, είναι πάρα πολύ εύκολο να χαθείτε σε πλάνες, αυτοεξαπατήσεις, δυσλειτουργικές φαντασιώσεις και επικίνδυνες συνήθειες, οικονομικές υπερβολές και επικίνδυνα ρίσκα.

Σκορπιός

Κατανοήστε πως μόνο ό,τι είναι αληθινό και υγιές μπορεί να αντέξει τους κλονισμούς της πραγματικότητας. Ευθύνες επαγγελματικές και οικογενειακές, σας φέρνουν αντιμέτωπους με έντονα συναισθήματα, τόσο δικά σας όσο και κοντινών προσώπων. Οι ακραίες ιδεολογικές τακτικές που στερούνται ψυχικής και πνευματικής κατεύθυνσης, εύκολα μπορούν να πληγώσουν τους άλλους και να επιφέρουν χωριστότητα και αντιπαραθέσεις.

Τοξότης

Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και ρίσκα με μια πλειάδα πλανητών στο Λέοντα σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, αλλά και την όψη του Άρη απέναντι σας με τον Κρόνο εκεί και την Αφροδίτη, χωρίς να είστε σίγουροι για τις προθέσεις σας ή για τον τρόπο με τον οποίο θα υλοποιηθούν. Οι ημέρες αυτές των διακοπών ευνοούν το να παρασυρθείτε σε φαντασιώσεις, υποσχέσεις τρίτων και μη ρεαλιστικά σενάρια.

Αιγόκερως

Το ζητούμενο είναι να μην ενδώσετε σε κατασκευασμένα «σενάρια», που θα σας χαώσουν και θα σας πανικοβάλλουν, αλλά να στραφείτε αποκλειστικά στη ρίζα των γεγονότων. Η αυτοσυγκράτηση και η επιθυμία σας για αυτοδυναμία είναι αυτά που θα σας δώσουν το μέτρο αλλά και τα εφόδια να μην στραφείτε σε παρορμητικές και ενστικτώδεις αντιδράσεις σας στα γεγονότα αυτής της εβδομάδας. Εμπιστευθείτε την κρίση σας και επικοινωνήστε τα ειλικρινή σας συναισθήματα, για να βρείτε την ισορροπία μέσα σας και να επιλέξτε το σωστό από το εύκολο.

Υδροχόος

Εκτός από τον ανταγωνισμό, τις πολεμικές τεχνικές και την επιβολή της δύναμης με κάθε τρόπο, υπάρχει και η συνεργασία, η μοιρασιά και η συντροφικότητα . Χειριστείτε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα αλλά και οικογενειακές και προσωπικές υποθέσεις, που προκύπτουν, με ψυχραιμία και χωρίς να κινηθείτε σε ακραίες αντιδράσεις και ανταγωνισμούς, με μια πλειάδα πλανητών στο φιλικό σας Λέοντα, αλλά και την όψη του Άρη με τον Κρόνο.

Ιχθείς

Παρότι διανύουμε περίοδο διακοπών, η κατάσταση συνεχίζει να είναι έντονη σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, ενώ η παρουσία σημαντικών προσώπων πλάι σας μπορεί να σας δώσει σιγουριά και ασφάλεια. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις που μόνο σας κουράζουν και σας απορυθμίζουν, παραδεχόμενοι τα λάθη σας και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες σας, κυρίως απέναντί στον εαυτό σας. Κατανοήστε πως όταν καταφέρετε να επιλύσετε την ένταση και τον αντιπαλότητα που υπάρχει μέσα σας, αλλά και την χάωση και την αποδιοργάνωση που επιφέρει, τότε θα είστε και ικανοί να υποστηρίξετε τις σχέσεις σας με ενότητα και αγάπη.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv