Όλοι έχουμε μυστικά ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. Υπάρχουν, όμως, κάποια πράγματα για τους άντρες που σίγουρα δεν περίμενες ή απλά δεν σου πήγαινε στο μυαλό ότι μπορεί να τα κρύβουν. Το μεγαλύτερο μυστικό των άντρων, λοιπόν, δεν έχει να κάνει με τις γυναίκες, με το αν τους είναι πιστοί ή με το αν τις κερατώνουν.

Ποιο, όμως, είναι το μεγαλύτερο μυστικό των αντρών;

Όσο και να σου φαίνεται περίεργο οι άντρες κρύβουν από τις γυναίκες τα οικονομικά τους και δεν το λέμε μόνο εμείς, το επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες.

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Lloyds TSB και συμμετείχαν 2,6 εκατομμύρια Βρετανοί αποδείχθηκε πως οι άντρες δεν αποκαλύπτουν στις συντρόφους τους τον ακριβή αριθμό των χρημάτων που κερδίζουν. Συνήθως, λένε πως κερδίζουν 20% λιγότερα από όσα παίρνουν στην πραγματικότητα για να μπορούν να κινούνται πιο εύκολα στην καθημερινότητα τους. Έτσι, σπαταλούν περισσότερα για τον εαυτό τους χωρίς να δίνουν λογαριασμό στην γυναίκα τους.

Βέβαια, αυτό ήταν το αποτέλεσμα που ήρθε πρώτο στην συγκεκριμένη έρευνα. Στη συνέχεια των αποτελεσμάτων εκτός από τους τραπεζικούς λογαριασμούς οι άντρες συνηθίζουν να αποκρύπτουν τις διατροφικές τους συνήθειες ή ακόμα και το πάθος τους για το αλκοόλ και το τζόγο.

Συμβουλή!

Μην αρχίζεις να ψάχνεις το πορτοφόλι του συντρόφου σου ή τους τραπεζικούς του λογαριασμούς! Σκέψου και ότι και εσύ κάποια στιγμή σίγουρα είπες ψέματα για τα οικονομικά! Ή μήπως δεν θυμάσαι τότε που ψώνισες 3 ζευγάρια παπούτσια και δεν παραδέχθηκες ότι ξόδεψες μια περιουσία! Είπες μόνο ότι απλά τα πήρες και τα 3 επειδή τα είχαν προσφορά!