Φίλε άντρα, τόσο καιρό νομίζεις ότι δεν ασχολούμαστε πολύ μαζί σου, γι αυτό ήρθαμε να πούμε όχι στις σκέψεις σου και να σε βοηθήσουμε να γίνεις πιο hot και ενόψει καλοκαιριού. Θέλουμε όταν κατεβάσεις το παντελόνι να δεις τη κοπέλα σου να χαμογελά και όχι να κατσουφιάζει, κοιτώντας το…. εσώρουχο σου!

Ήρθαμε αρχικά να επιβεβαιώσουμε ότι και οι γυναίκες δίνουν σημασία στο εσώρουχο. Δεν είσαι μόνο εσύ αυτός που κοιτάει όταν σκύβει μπροστά σου και κάνεις σενάρια για το αν θα δεις κάτι σε δαντελωτό μαύρο η hot κόκκινο, το ίδιο κάνει και αυτή… βέβαια ελπίζει να μην είναι ούτε δαντελωτό, ούτε κόκκινο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με έρευνα του διαδικτυακού περιοδικού Askmen το πιο σέξι χρώμα για αντρικό εσώρουχο είναι το μαύρο με το 59% των ερωτηθέντων γυναικών να το επιβεβαιώνει.

Ενώ μια γυναίκα μπορεί κυριολεκτικά να αρχίσει να τρέχει, αν σε δει να το φοράς κάτι σε animal print (τύπου Τόνι Σφήνος) ειδικά μεταξωτό καθώς σε καμία δεν αρέσουν τα extreme στο δικό τους άντρα, τους προκαλούν γέλια και όχι θαυμασμό.

Το 37% των γυναικών θεωρεί, τα cartoon εσώρουχα πασέ για αυτό τράβα γρήγορα στην ντουλάπα και κοίτα τι πρέπει να ξεφορτωθείς!

Η νέα τάση θέλει κολλητό εσώρουχο και όχι φαρδύ σαν στρατιωτική σκελέα παρμένη από τον εμφύλιο. Δε θα χρειαστεί βέβαια να πετάξεις τα σλιπ σου, καθόλου  δεν θεωρούνται  αποκρουστικά, αρκεί σου είπαμε να μην είναι με cartoon και άλλα σχέδια.

Συμπέρασμα !

Ψηφίζουμε δαγκωτό μονόχρωμο κολλητό μποξεράκι, άντε μέχρι σλιπ, για να μην σου χαλάσουμε την καρδιά!