Είσαι στο κρεβάτι και φοράς τα απολύτως απαραίτητα. Περνάς υπερβολικά καλά με τον σύντροφο σου και αυτό φαίνεται και κυρίως ακούγεται και παραέξω. Αισθάνεσαι πολύ άνετα με τον φίλο σου, γεγονός που σου δίνει την δυνατότητα να είσαι ο εαυτός σου! Υπάρχουν, όμως, κάποια πράγματα που δεν θα έπρεπε να τα πεις ποτέ –μα ποτέ- την ώρα που ο καλός σου… δίνει πόνο!

«Μπήκες;»

Και άντε, πες ότι του το λες και δεν έχει κάνει την ηρωική είσοδο, σκέψου όμως την έκφραση του κακόμοιρου που έχει μπει σαν κατακτητής και τελικά κανείς δεν κατάλαβα τίποτα; Δεν φτάνει που έχει ο κακόμοιρος τα προβλήματα με το μέγεθος, έρχεσαι εσύ κυρία μου και τον ισοπεδώνεις τελείως!

«Έλα να τελειώνουμε έχω να…»

Ε, όχι κυρία μου! Τι εννοείς να τελειώνουμε; Για ποιον με πέρασες; Εγώ θα ζοριστώ, θα μοχθήσω, θα βάλω όλη μου τη τέχνη με μοναδικό σκοπό να έρθουμε πιο κοντά και να περάσουμε όμορφα και εσύ θέλεις να τελειώνουμε;;;;;;; Μην μας παρεξηγήσεις, δεν εννοούμε την περίπτωση που θέλουμε ΚΑΙ οι δύο ένα στα γρήγορα, εννοούμε τις περιπτώσεις που θέλεις να τελειώνουμε για να δεις τη συνέχεια στο Κάτω Παρτάλι!

«Κόλλα Πέντε» (το γνωστό «High Five!»)

Ότι και να έχει γίνει, όσο τέλειο και να ήταν το αποτέλεσμα αυτού που κάναμε στο κρεβάτι, να σου θυμίσουμε πως είμαστε ενήλικες και όχι 15χρονα που κέρδισαν το 5×5 ενάντια στην αιώνια αντίπαλο ομάδα του άλλου Λυκείου της περιοχής! Άσε τα «κόλλα πέντε» και σκέψου τι άλλο μπορείς να κάνεις για να συνεχίσουμε να περνάμε εξίσου καλά!

«Αυτό ήταν;»

Μπορεί ακόμα και τα video στο Instagram να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από αυτό που μόλις κάναμε και εγώ τουλάχιστον ολοκλήρωσα, αλλά δεν είναι ανάγκη να μου γυρνάς το μαχαίρι στη πληγή, μπορεί να έχω πρόβλημα, μπορεί να ήσουν γυναίκα φωτιά και να μην μπόρεσα να συγκρατηθώ, μπορεί να ήταν μόνο προθέρμανση, μπορεί χίλια δύο πράγματα, είναι ανάγκη να τσαλαπατήσεις τον εγωισμό μου;;;;;;

«Τελείωσες;»

Έλα να μιλήσουμε για πίεση. Σεξ κάνεις αγάπη μου, δεν διαβάζεις το Game of Thrones, όπου όλα είναι ψιλό θολά, θα καταλάβεις πότε θα τελειώσω.

«Άστο, θα το κάνω μόνη μου»

Και εμένα τι με θέλεις εδώ; Τι κάνω; Μπρίκια κολλάω; Δεν λέω μερικές φορές ο αυνανισμός είναι αρκετά καλός –ίσως πιο καλός και από το σεξ κάποιες φορές. Αλλά όταν έχεις τον άλλον γυμνό δίπλα σου και πρόθυμο να κάνει πολλά μην τον ξενερώνεις έτσι!

«Με τον πρώην μου κάναμε αυτό…»

Οκ, τώρα πρέπει να σου εξηγήσω και γιατί είχαμε πτώση σημαίας και σου γύρισα και τη πλάτη;

«Σ αγαπάω»

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν είσαι σε μακροχρόνια μονογαμική σχέση, έχεις το ελεύθερο να το φωνάξεις όσο δυνατά θέλεις. Μην μου ουρλιάζεις όμως μέσα στη μάπα την τρίτη φορά που βρισκόμαστε πιο κοντά ότι μ’ αγαπάς! Θα έχουμε πτωτικές τάσεις και θα πρέπει να ζήσω και την κρεβατομουρμούρα του γιατί έπεσε η σημαία και γιατί δεν σ αγαπάω….ακόμη!