Σου έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το σεξ αλλά ποτέ μέχρι στιγμής δεν σου έχουμε μιλήσει για τo role-playing την ώρα του σεξ, έτσι ήρθε η ώρα να το κάνουμε και αυτό! Όχι, μην κοκκινίζεις, όπως, σου έχουμε ξαναπεί στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται… οπότε μην ντρέπεσαι!

Δεν είναι κακό  να είναι κάποιος fan του role-playing την ώρα του σεξ, δηλαδή να βαριέται τα καθιερωμένα και να θέλει να βάλει λίγη φαντασία στην σεξουαλική του ζωή, παίζοντας διάφορους ρόλους. Ποιοι, όμως, κρατάνε τα ινία του role-playing; Νομίζεις οι παιχνιδιάρες γυναίκες ή οι απαιτητικοί άντρες;

Την απορία ήρθε να μας τη λύσει με έρευνα που έκανε περίπου πριν από ένα χρόνο το Center of Sexual Health των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα στη συγκεκριμένη έρευνα αποκαλύφθηκε πως οι άντρες κατά κοινή ομολογία έχουν πιο ανώμαλο και παράλληλα πιο φαντασιώδες εγκέφαλο! Οι άντρες  είναι υποστηρικτές κατά 53% του role-playing στο σεξ σε αντίθεση με τις γυναίκες που διατηρούν χαμηλότερα το επίπεδο προτίμησης τους κοντά  στο 17%.

Οι άντρες θέλοντας να δείξουν υπεροχή και δύναμη διαλέγουν μεταμφιέσεις υπερηρώων, όπως , είναι ο Batman και ο Superman. Ενώ οι περισσότεροι δεν θα ήθελαν να δουν τη γυναίκα τους ντυμένη σε κάτι ανάλογο αλλά σε ρόλο καθαρίστριας, νοσοκόμας ή ακόμα και σεμνής καλόγριας ή δασκάλας.

Τι μας διδάσκει αυτό; Πως ακόμα και μέσα στην φαντασία των ανδρών έχει μείνει κολλημένο το αρχέγονο πρότυπο που ο άνδρας ήταν ο δυνατός κυνηγός και η γυναίκα το αδύναμο πλάσμα που έμενε στο σπίτι και υπηρετούσε το σύζυγο και την οικογένεια!

…μήπως θα πρέπει αυτό το ζήτημα να το ερευνήσει λίγο και ο Ugly Truth με την F… Stories;