Είσαι σε μία σχέση και σκέφτεσαι: “Την αγαπάω, δεν την αγαπάω”. Αν μπήκες σ’ ένα άρθρο για να σιγουρευτείς αν την αγαπάς, συγγνώμη κι όλας, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν την αγαπάς. Η αγάπη δεν είναι ένας ενθουσιασμός της στιγμής και δεν σου δίνει το δικαίωμα να την αμφισβητήσεις.

Γιατί έχω ενδοιασμούς γι’ αυτό που αισθάνομαι;

Υπάρχουν πολλές εικασίες που μπορώ να κάνω, δίχως να σε γνωρίζω, για τους λόγους που δεν έχεις τη σιγουριά για τα συναισθήματα σου. Αρχικά μπορεί να μην είσαι ακόμα συναισθηματικά ώριμος, για να κρίνεις το τι αισθάνεσαι και να το εκφράσεις με απόλυτη βεβαιότητα. Η έλλειψη εμπειριών σε σχέσεις, είναι ένα βασικό πρόβλημα στους άντρες. Αν δεν έχεις περάσει καιρό με κάποια γυναίκα και αυτή είναι η πρώτη φορά είναι λογικό να είσαι διστακτικός. Πρώτη φορά είναι εξ’άλλου που μπαίνεις σ’αυτή τη διαδικασία. Πρέπει να είναι τρυφερή στιγμή για εσένα, να έχει κεράκια και να είναι αρωματισμένος κατάλληλα ο χώρος. Α, βασικά όχι δεν πρέπει να γίνει τίποτα απ’αυτά γιατί είσαι ΑΝΤΡΑΣ. Αν δεν τα έχεις κάνε μεταμόσχευση και χρησιμοποίησε τα για να πεις αυτά που αισθάνεσαι. Αν χάνει η ομαδάρα είσαι λυπημένος. Αν κερδίζει η ομαδάρα είσαι χαρούμενος. Αν δεν μπορείς μακρυά της, τότε την αγαπάς! Τόσο απλά.

Master Of Love τι πρέπει να κάνω;

Ξεκινάμε από τα βασικά. Δεν είμαι ο Master Of Love. Ένας είναι ο “μεγάλος” σ’αυτά τα θέματα, με σοφία ανάλογη ενός ινδιάνου μάγου 90 ετών. Απλά εκείνος είναι ένας τριαντάρης Έλληνας που θα σου λύσει κάθε απορία. Γι’ αυτό μπες στο WebTV του iPop, δες την εκπομπή του Χρυσοβέργη και μάθε τα βασικά.