Γυναίκες τριγύρω πολλές, πάρα πολλές… που έλεγε και ένα άσμα. Το θέμα μας όμως δεν είναι όλο το γυναικείο φύλλο αλλά ένα συγκεκριμένο είδος γυναίκας, που την έχεις δει κάπου κάπου την ξέρεις (που λέει ένα άλλο άσμα). Θέμα μας, είναι ένα είδος γυναίκας που το συναντάς παντού, από την λαϊκή της γειτονιάς σου μέχρι το χλιδάτο μπαράκι των βορείων/νοτίων προαστίων (κυρίως εκεί) και από όπου περνάει αφήνει τον κόσμο να ψιθυρίζει, και όχι πάντα τα καλύτερα!

Αυτό το είδος γυναίκας δεν κάνει διακρίσεις σε εποχές, αλλά αν έπρεπε, σίγουρα θα σου έλεγε πως το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος της! Αν θέλεις να την πετύχεις πρέπει να πας σε beach bars που κοστολογούν την ξαπλώστρα από 25€ και πάνω, όπου συχνάζουν πουροτεκνά* τα οποία εννοείται ότι στο τραπεζάκι δίπλα στην ξαπλώστρα δεν θα αφήσουν το τελευταίο φύλλο της Sport Day αλλά ένα μεγάλο παχυλό πορτοφόλι το οποίο ξεχειλίζει από πορτοκαλί χαρτονομίσματα (τουλάχιστον). Αν δεν είσαι τύπος αυτών των μπιτσόμπαρων (sic), μπορεί να τις έχεις συναντήσεις σε οποιοδήποτε μπαράκι συχνάζουν άνδρες με μακροσκελές Ε9,  ηλικίας 35+, κατά προτίμηση χωρισμένοι …αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί βρε παιδί μου μπορεί να είναι και παντρεμένοι!

Πως θα την ξεχωρίσεις; Στο μπιτσόμπαρο (sic), θα την δεις ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα με τον κορμό της να έχει πάρει το “εντελώς” φυσιολογικό σχήμα τόξου, για να τονίσει τα ακριβοπληρωμένα μέρη του σώματος της τα οποία λαμποκοπούν από το λάδι, όπως η τηγανιτή πατάτα μόλις την απομακρύνεις από το καυτό λάδι! Στο μπαράκι θα είναι αυτή με τα πιο αποκαλυπτικά ρούχα, που θα κοιτάει δεξιά και αριστερά, ανακατεύοντας το μισοτελειωμένο κερασμένο ποτό της, για το επίδοξο θύμα που θα πληρώσει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το επόμενο ποτό, ή που θα τρίβει το πλούσιο πλαστικό στήθος της πάνω στο μπράτσο του επίδοξου θύματος το οποίο κατάφερε και βρήκε πριν το γραπώσει κανένα άλλο αρπακτικό από την ίδια κατηγορία!

Βεβαίως, αυτό το είδος γυναίκας δεν είναι ανάγκη να το συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο για να το ξεχωρίσεις! Μπορείς ακόμα και από τα social networks να τις καταλάβεις απευθείας! Πως; Δεν είναι δύσκολο, είναι αυτές που προσπαθούν να δείξουν πόσο καλές μητέρες είναι βάζοντας φωτογραφίες με τα παιδικά τους  και η αμέσως επόμενη φωτογραφία είναι με εκείνες να ποζάρουν με το νέο μικροσκοπικό μαγιό τους σε πόζες που θα ζήλευε σίγουρα η Τζούλια και η Μαριάννα! Στους “φίλους” τους θα δεις σημαντική ποσοστική διαφορά μεταξύ του ανδρικού και γυναικείου φύλου, με το ανδρικό να κερδίζει τον αγώνα με γκολ από τα αποδυτήρια! Τα σχόλια βεβαίως κάτω από κάθε ανάρτηση τους, που κατά κύριο λόγo είναι ένα διακριτικό –ή και αδιάκριτο- ερωτικό υπονοούμενο, είναι από τον ανδρικό πληθυσμό που θαυμάζει τα κάλλη τους και μερικές γυναίκες –αυλικές- που τις θεοποιούν («κούκλα είσαι Λίτσα μου και αυτό το μαγιό τονίζει τα δυνατά σου σημεία!»).

Ηλικία παρακαλώ; Ντροπή σου και μόνο που το ρώτησες! Δεν σου έχουμε μάθει πως σε μία κυρία (;;) δεν ρωτάμε ποτέ την ηλικία; Έχεις δίκιο, δεν μιλάμε για μία και μόνο γυναίκα… οπότε αν τις κατηγοριοποιούσαμε, όπως τα μηχανάκια της agb, θα λέγαμε πως ανήκουν στο δυναμικό γυναικείο κοινό 35-50 ετών. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτό δεν είναι καθολικό, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μεγάλη αύξηση αυτού του είδους γυναικών και στις ηλικίες 25-35. Οικονομική κρίση γαρ!

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά; Αυτό το είδος γυναίκας, λοιπόν, πιθανότατα είναι χωρισμένη μητέρα ενός παιδιού. Σπάνια είναι γυναίκα καριέρας και έχει έναν και μοναδικό σκοπό, να μαγέψει τον ανδρικό πληθυσμό με τις χάρες της ώστε να ανυψώσει την χιλιοπατημένη αυτοεκτίμηση της, να γίνει η απόλυτη ανδρική φαντασίωση για να έχει κάποιον λόγο ύπαρξης σ αυτό τον κόσμο και να μαγνητίσει την προσοχή του μεσόκοπου, επίσης χωρισμένου, πουροτεκνού* από τον οποίο θα απομυζήσει το περιεχόμενο των τραπεζικών λογαριασμών του! Σημείο των καιρών μας είναι ότι αυτό το είδος γυναίκας μπορεί να κάνει έκπτωση και να αρκεστεί σ ένα «καλό» check in και δύο σαμπάνιες! (really;;;;)

Το χειρότερο κομμάτι στο είδος αυτής της γυναίκας είναι ότι η ίδια δεν καταλαβαίνει ότι είναι κομμάτι αυτού του συστήματος και πολλές φορές μπορεί να σχολιάσει κάποια ομοϊδεάζουσα με τα χειρότερα λόγια!

Να σημειώσουμε σ αυτό το σημείο, πως το συγκεκριμένο είδος γυναίκας βγαίνει σε διάφορα μεγέθη και επίπεδα! Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή πως είναι μία πολύ προσεγμένη και πλαστική 40αρα η οποία ξεχειλίζει από σιλικόνη ποτισμένη στην απελπισία! Μπορεί να είναι μία αφρατούλα, με προσόντα, η οποία περνά την καθημερινότητα της ανάμεσα σε μία κατσαρόλα με στιφάδο για τον γιόκα της (τον χιλιοφωτογραφημένο που λέγαμε παραπάνω) και ταυτόχρονα μελετάει τα άστρα με τις φίλες της (οι οποίες ανήκουν στην ίδια κατηγορία φυσικά) για το πότε θα πρέπει να κάνει κίνηση στον κύριο που ξαπλώνει κάθε χρόνο στην διπλανή ξαπλώστρα!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Κορίτσια, που δεν ανήκετε σ αυτή τη κατηγορία, μην μου αγχώνεστε! Ο σοφός λαός λέει πως αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις! Έτσι, αν σου έχει πάρει το μυαλό και σένα ένα πουροτεκνό, ή μία γυναίκα της κατηγορίας που αναλύουμε παραπάνω σου «κλέψει» τον καλό σου, να ξέρεις πως εκείνος θα καταλήξει με σένα. Τώρα το ερώτημα είναι αν θα βάλεις τον εαυτό σου στην θέση του μπάζου που θα τον δεχθεί! Μην ξεχνάς πως το παρελθόν μας καθορίζει το παρόν και το μέλλον μας!

ΥΓ. Θα παρατήρησες πως μέχρι αυτό το σημείο δεν υπάρχει κανένας χαρακτηρισμός αυτής της γυναίκας. Αυτό το αφήσαμε στην δική σου κρίση!

*Πουροτεκνό= Ο 40+ άνδρας που έχει κατασταλάξει επαγγελματικά, έχει ένα ικανοποιητικό ποσό στην τράπεζα και είναι ορκισμένος εργένης. Το πουροτεκνό συμπεριφέρεται όπως ένας 25άρης και μοναδικό του μέλημα είναι να βρει την πιο εντυπωσιακή κοπέλα της παραλίας για να τον χαζεύουν οι υπόλοιποι άνδρες και να τον θαυμάζουν, ανεβάζοντας ταυτόχρονα –για κάποιον ανεξήγητο λόγο- τις μετοχές τους!