Δεν είναι ανάγκη να βρίσκεις περίεργες λύσεις για να γίνεις καλύτερος στο κρεβάτι. Υπάρχουν και ρομαντικοί τρόποι για να βελτιωθείς στο σεξ, έτσι ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα και πιο οικεία με τον εαυτό σου, καθώς τα κάνεις. Αν από την άλλη δεν είσαι ρομαντικός, μην ανησυχείς. Μπορεί να πάρεις και εσύ κάποια ιδέα, που να σου αρέσει.

Γίνε ευρηματικός

Ένα βασικό στοιχείο για να γίνεις καλύτερος στο κρεβάτι, είναι να έχεις φαντασία. Αν σκεφτείς κάτι, το οποίο σε ενθουσιάζει, τότε καν’το! Βέβαια αν είναι κάτι ακραίο ζήτα και την έγκριση της συντρόφου σου. Μην πάρεις κάποια ακραία πρωτοβουλία που μπορεί να σε οδηγήσει στη φυλακή ή με περιοριστικά μέτρα. Έχει και η φαντασία τα όρια της.

Επικοινώνησε

Αν δεν μιλάς με την σύντροφο σου για τις προτιμήσεις σας στο κρεβάτι, τότε είναι λογικό να μην δημιουργείται η κατάλληλη χημεία στο κρεβάτι. Πρέπει να επικοινωνείτε, μεταξύ σας, για τις προτιμήσεις σας και τα πράγματα που δεν σας αρέσουν, έτσι ώστε να γνωρίσετε καλύτερα ο ένας τον άλλο σεξουαλικά.

Ντύσου για εκείνη, ντύσε εκείνη για εσένα

Όλοι έχουμε κάποιες φαντασιώσεις και είναι κρίμα να μην τις δούμε ποτέ. Τι καλύτερο, από το να γίνει όλο αυτό με μία γυναίκα που αγαπάς και σ’ αγαπάει; Γλυτώνεις την αμηχανία και περνάς ακόμα πιο όμορφα, καθώς γνωρίζεστε τόσο καλά που το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και τους δύο.

Φίλα την

Ένα φιλί μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία και των δύο την ώρα του σεξ. Μην υποτιμάς καθόλου τη δύναμη του φιλιού, καθώς μπορεί να γίνει το φυσικό ναρκωτικό σου, στο κρεβάτι.