Η ψυχολογία σου έχει πέσει υπερβολικά το τελευταίο διάστημα και ευθύνονται τα 2 κιλά που πήρες στις διακοπές σου (δηλαδή υπεύθυνα για την κακή σου ψυχολογική κατάσταση είναι τα κρουασάν που έτρωγες καθημερινά στο πρωινό). Για να ανέβεις ψυχολογικά (μέχρι να μπεις στη διαδικασία να κάνεις δίαιτα) υπάρχουν μικρά κόλπα που αν τα κάνεις θα νιώσεις σίγουρα πολύ καλύτερα.

Πώς μπορείς να ανέβεις ψυχολογικά κάνοντας απλά πράγματα;

  1. Φωτιά στα κόκκινα. Βάλε το κόκκινο χρώμα στη ζωή σου. Φόρα ένα κόκκινο φόρεμα ή αν ανήκεις στις λιγότερο τολμηρές βάλε ένα σκέτο κόκκινο κραγιόν. Το κόκκινο χρώμα θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψυχολογικά και να κάνει πιο έντονη την παρουσία σου στο χώρο. Θα μαγνητίσει τα βλέμματα όσων βρίσκονται γύρω σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.
  2. Φόρα ζώνη. Μπορεί να σου φαίνεται τελείως παράλογο ειδικά τώρα που πήρες παραπανίσια κιλά αλλά η ζώνη θα σε κάνει να αισθανθείς σίγουρη για το μέγεθος σου. Θα βάλει τα όρια που πρέπει και θα οριοθετήσει το σώμα σου πριν σκεφτείς να κάνεις άλλη μία εξόρμηση στο ψυγείο.
  3. Δώσε έμφαση σε μαλλιά και άκρα. Περιποιήσου περισσότερο αυτά τα σημεία σου γιατί θα σε βοηθήσει στη διάθεση σου. Θα σε κάνει να ανέβεις ψυχολογικά και θα διώξει από το μυαλό σου τις κακές σκέψεις που κάνεις τώρα που πάχυνες.
  4. Προσποιήσου πως δε νιώθεις άσχημα. Αν το κάνεις πάνω από δύο φορές ο οργανισμός σου θα συνηθίσει και θα πιστέψει πως είσαι πιο ευδιάθετη από πριν. Θα απομονώσεις τις αρνητικές σκέψεις και θα ποντάρεις στο αληθινό σου χαμόγελο.