Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού σας -να τονίσουμε ότι μιλάμε για το σπίτι που μένετε μόνοι- ένας κρυφός σκοτεινός εαυτός σας βγαίνει στην επιφάνεια. Υπάρχουν πολλά πράγματα που κάνετε και δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθείτε. Διαβάστε την παρακάτω λίστα και αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί λίγο καλύτερα που δεν είναι ο μόνος που κάνει όλα ή κάποια από αυτά!

 1. Παρακολουθείτε εκπομπές στην τηλεόραση –που υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπαίνατε στη διαδικασία ούτε το trailer να δειτε- με τέρμα τον ήχο, παθιάζεστε χωρίς λόγο και μιλάτε στην οθόνη πιστεύοντας ότι οι πρωταγωνιστές σας ακούν! (“Πίσω σου είναι ο δολοφόοοοοονος!)
 2. Μαγειρεύετε γυμνοί στη κουζίνα. Γενικά φαντάζει εκπληκτική ιδέα μέχρι να αντιληφθείτε πόσο συχνά έρχεται το σώμα σας σε επαφή με καυτά μέρη της κουζίνας.
 3. Τρώτε ότι έχετε μαγειρέψει, γυμνοί στην τραπεζαρία.
 4. Δοκιμάζετε πόσα διαφορετικά είδη φαγητών μπορείτε να φάτε στο κρεβάτι και δεν αλλάζετε σεντόνια μέχρι να κοιμηθείτε σ ένα σωρό από ψίχουλα!
 5. Πιάνετε πράγματα με την πατούσα σας και τα ανεβάζετε μέχρι να τα φτάνει το χέρι σας αντί για να σκύψετε.
 6. Δίνετε φανταστικές συνεντεύξεις μπροστά στο καθρέφτη, ώστε να είστε έτοιμοι σε περίπτωση που γίνετε celebrity/είδωλο/ήρωας… (“Ευχαριστώ τη μαμά μου, το μπαμπά μου…”)
 7. Τρώτε αηδιαστικούς συνδυασμούς νόστιμων φαγητών που αποτελούν «προσβολή» για την πολιτισμένη κοινωνία. (αν είστε έτοιμοι να μας κατακρίνετε για το συνδυασμό τηγανητής πατάτας με χούμους παρακαλούμε να πάτε στο επόμενο θέμα).
 8. Περνάτε το «τραγουδάω στο μπάνιο» σε άλλο επίπεδο. Οπερέτες προσπαθώντας να πιάσετε όλες τις κλίμακες και να μιμηθείτε όλα τα μουσικά όργανα.
 9. Χορεύετε μπροστά στον καθρέφτη σαν να είστε σε κάποιο club (επαγγελματίας χορεύτρια όχι απλή θαμώνας) και κάνετε ακραίες φιγούρες επικίνδυνες για τη σωματική σας υγεία!
 10. Στέκεστε μπροστά από το ψυγείο και τρώτε με τα χέρια, λες και τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα φτιάχτηκαν για διακοσμητικά.
 11. Κλαίτε. Κλαίτε πολύ. Κλαίτε γιατί είδατε κάτι πραγματικά υπερβολικά συναισθηματικό…. όπως μία γάτα να αγκαλιάζεται μ έναν σκύλο σε μία διαφήμιση χαρτιού κουζίνας.
 12. Μεθάτε μόνοι σας, ενώ παράλληλα σερφάρετε στο ίντερνετ και γελάτε μανιωδώς στην οθόνη του υπολογιστή σας.
 13. Μεθυσμένες selfies στον υπολογιστή. (θέλετε και άλλα σχόλια επί του θέματος;)
 14. Αναδιαμορφώνετε τον χώρο σας ανά πολύ τακτά διαστήματα γιατί αισθάνεστε πως όλα τα έπιπλα-αντικείμενα μπορούν να τοποθετηθούν με πιο λογική σειρά…. Ασχέτως ότι στο τέλος καταλήγουν να είναι όλα στην αρχική τους θέση!
 15. Επιτρέπετε το πρόγραμμα του φαγητού να αλλαχθεί λίγο…14.30 είναι μία λογική ώρα για πρωινό!
 16. Φοράτε μεγάλα βαμβακερά εσώρουχα που υπό κανονικές συνθήκες ντρέπεστε και να τα απλώσετε για να μην τα δει κατά λάθος ο γείτονας!
 17. Τρώτε μία ολόκληρη οικογενειακή συσκευασία παγωτού, χωρίς να αισθάνεστε τύψεις.
 18. Η αίσθηση της ευπρέπειας προσαρμόζεται ανάλογα με το τι μπορεί να δει ο γείτονας από το παράθυρο.
 19. Αναπτύσσετε μία μοναδική σχέση με το παιδί που κάνει delivery.
 20. Σκέφτεστε πως χρειάζεστε ένα κατοικίδιο, γιατί πιστεύετε πως το να έχετε ένα ακόμα έμψυχο ον στο σπίτι, ίσως καθυστερήσει την εμφάνιση της απόλυτης παράνοιας.
 21. Φοράτε τις ίδιες πιτζάμες για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα που αρχίζετε να πιστεύετε ότι έχει γίνει δεύτερο δέρμα σας.
 22.  Βελτιώνετε την ικανότητα σας στην προσαρμοστικότητα. Προσαρμόζετε αντικείμενα ανάλογα τις ανάγκες σας. Όταν βαριέστε να πλύνετε κάτι και έχετε ξεμείνει από το είδος. Ένα τάπερ λοιπόν είναι μια χαρά για να φάτε τα δημητριακά σας το πρωί.
 23. Ακούτε τραγούδια που ακόμα και μία 13χρονη θα ντρεπόταν να παραδεχθεί δημόσια ότι τα ακούει.
 24. Φτιάχνετε ένα πολύ άνετο και όμορφο χώρο στο κρεβάτι σας για το laptop σας και μερικές φορές σας παίρνει ο ύπνος αγκαλιά του.