Αν μόλις ακούς αλκοόλ και σεξ μαζί, το μυαλό σου πάει σε μια νύχτα γεμάτη περιπέτεια όπου οι αναστολές έχουν φύγει από το παράθυρο και η φαντασία έχει οργιάσει, συγγνώμη αλλά θα σε απογοητεύσουμε! Στην πραγματικότητα η κατάσταση που προκύπτει από αυτόν τον συνδυασμό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, η οποία θα λέγαμε πως είναι πιο πεσμένη και στεγνή!

Αν και πολλοί πιστεύουν πως το αλκοόλ είναι αφροδισιακό εμείς ήρθαμε να σου πούμε πως λάθος πιστεύουν! Το αλκοόλ στην πραγματικότητα, μπορεί να λειτουργήσει σαν πυροσβεστήρας και να σβήσει τις ορμές σου! Όπως, κατάλαβες ενώ αλκοόλ και σεξ σαν σκέψη ταιριάζουν, στην πράξη δεν τα καταφέρνουν καλά μαζί. Αυτά δεν στα λέμε εμείς έτσι αυθαίρετα! Τα λέει ο Αμερικάνος σεξολόγος Abigael San ο οποίος είναι επικεφαλής της έρευνας για τις συνέπειες της κατανάλωσης αλκοόλ στην σεξουαλική ζωή του ατόμου.

Συγκεκριμένα, σ αυτή την έρευνα ο Dr Abigael San ήρθε να μας πει πως το αλκοόλ και σεξ δεν ταιριάζουν! Καθώς, μπορεί ο συνδυασμός τους να αποτελέσει  ένα σεξουαλικό turn off και για τους δύο συμμετέχοντες. Οι σεξουαλικές επιδόσεις μειώνονται ειδικά στους άντρες, καθώς παρατηρείται στυτική δυσλειτουργία αλλά και σοβαρή πτώση. Βέβαια, αυτό που αποκαλύφθηκε στην έρευνα και μας έκανε να απορήσουμε είναι η ζημιά που μπορεί να προκαλέσει η κατανάλωση αλκοόλ στις γυναίκες. Οι γυναίκες, αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα στο να φτάσουν σε οργασμό μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ αλλά παράλληλα παρατηρείται επίσης,  ότι εμφανίζουν και μειωμένη λίπανση στην επίμαχη περιοχή σε σύγκριση με τις ώρες που είναι νηφάλιες.

Συμβουλή!

Αν θες να απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή και όχι να την οδηγήσεις στα τάρταρα πιες ένα μόνο ποτήρι κρασί και μην παραγγείλεις δεύτερο!