Από τότε που ήσουν μικρός-η οι γονείς σου έλεγαν άντε να μεγαλώσεις και να φτάσεις στην ηλικία για να παντρευτείς  κανείς, όμως, δεν σου αποκάλυψε ποια είναι η ηλικία που πρέπει να το κάνεις!

Ο γάμος τελικά είναι μέρος του προγραμματισμού της ζωής ή ανήκει στην κατηγορία των πραγμάτων που σου συμβαίνουν με κύριο πρωταγωνιστή το συναίσθημα και τον έρωτα; Εμείς, που είμαστε ίσως πιο ρομαντικοί και πιστεύουμε στο φτερωτό θεό, θα σου λέγαμε πως πιστεύουμε ότι η στιγμή έρχεται με έναν μαγικό τρόπο και απλά συνειδητοποιείς ότι ήρθε η ώρα σου.

Οι επιστήμονες, όμως, έχουν άλλη άποψη! Αυτοί πιστεύουν πιο πολύ στον προγραμματισμό και τον χρονοδιάγραμμα και έτσι μας λένε πως ναι, όντως υπάρχει σωστή ηλικία για να παντρευτείς. Σύμφωνα με ψυχολογικές έρευνες που έγιναν στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και συμμετείχαν νέοι και νέες από 20 έως 35 ετών, οι ερευνητές βρήκαν την σωστή ηλικία για να παντρευτείς και εσύ και όλοι μας και μας την ανακοίνωσαν.

Για τις γυναίκες, λοιπόν, η καλύτερη ηλικία είναι μεταξύ 28 και 31 ετών ενώ για τους άντρες είναι τα 30 με τα 36 τους χρόνια. Τότε τα δύο φύλα έχουν διαμορφώσει ολοκληρωτικά το χαρακτήρα τους και μπορούν να πάνε ένα βήμα πιο περά χωρίς να έχουν απωθημένα που θα βλάψουν τον γάμο τους στην πορεία!

 

Συμβουλή!

Αν βρήκες τον κατάλληλο και διάβασες το άρθρο μην τρέξεις να κλείσεις εκκλησία επειδή μπορεί να πέρασες αυτή την ηλικία! Είναι απλά μια έρευνα, οι αποφάσεις ζωής είναι δύσκολες και πρέπει να τις πάρεις μετά από πολύ σκέψη!