Πριν προλάβεις να πεις με χαμηλωμένο βλέμμα πως εσύ δεν έχεις κάποια σεξουαλική φαντασίωση να σου πούμε πως οι έρευνες έχουν αποδείξει πως 9 στους 10 έχουν και μάλιστα για τον 10ο που το αρνείται δεν βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι είναι ειλικρινής! Επίσης να σου πούμε πως έχεις φαντασιώσεις και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία! Πιο συγκεκριμένα αν είσαι γυναίκα οι σεξουαλικές φαντασιώσεις έκαναν την εμφάνιση τους στην ηλικία των 11-13 ετών ενώ αν είσαι άνδρας λίγο νωρίτερα σε σύγκριση με τις γυναίκες. Περίπου το 95% των ανθρώπων έχουν ερωτικές φαντασιώσεις!

Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε από το University of Granada,οι γυναίκες έχουν ευχάριστες ρομαντικές φαντασιώσεις λίγες φορές τον μήνα, σε αντίθεση με τους άνδρες οι οποίοι φαντασιώνονται πιο συχνά ότι συμμετέχουν σε ομαδικές δραστηριότητες, ότι ανταλλάζουν συντρόφους και γενικά η κατάσταση είναι πιο άγρια! Βεβαίως γυναίκες και άνδρες συμφωνούν στο ότι θέλουν ο άνδρας να έχει τον κυρίαρχο ρόλο!

Ενδιαφέρον έχει, ότι στις φαντασιώσεις τους οι άντρες ενδιαφέρονται περισσότερο για την ικανοποίηση της συντρόφου τους (!), ενώ οι γυναίκες σκέφτονται περισσότερο για τη δική τους ικανοποίηση! Βεβαίως οι άνδρες (το 50% των ανδρών) φαντασιώνονται το σεξ αρκετές φορές μέσα σε 1 ημέρα, ενώ μόλις το 19% των γυναικών σκέφτεται το σεξ κάθε μέρα ή αρκετές φορές την ημέρα.

Ορισμός της σεξουαλικής φαντασίωσης!

Σύμφωνα με το βιβλίο “Sexual Fantasy” των ψυχολόγων Harold Leitenberg και Kris Henning, μία σεξουαλική ή ερωτική φαντασίωση αποτελεί μια νοητή εικόνα ή ένα μοτίβο της σκέψης, που αυξάνει τη σεξουαλικότητα ενός ατόμου και μπορεί να δημιουργήσει ή να ενισχύσει τη σεξουαλική διέγερση. Συχνά καταλήγουν σε οργασμό.

Ποια είναι τα πιο συχνά σενάρια στις σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών;

Αφεντικό και εργαζόμενη Το 56% των γυναικών και το 61% των ανδρών έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με κάποιον συνάδελφο στο γραφείο τους και κυρίως με το αφεντικό τους (τώρα αν το να μπλέξεις με το αφεντικό είναι καλή ιδέα μας το έχουν σχολιάσει και ο Ugly Truth και η F… Stories). Στην φαντασία όμως δεν βάζεις όρια, έτσι φαίνεται πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού ενθουσιάζεται με την αίσθηση της πίσω από το γραφείο…!

Ερασιτεχνικό πορνό Μπορεί να λένε πως οι άνδρες βλέπουν περισσότερο ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου, αλλά οι γυναίκες φαντασιώνονται να τις «γυρίζουν». Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ οι γυναίκες φτάνουν στη κορύφωση τους πολύ πιο γρήγορα όταν φαντασιώνονται πως υπάρχει κάποια κάμερα να τις καταγράφει. Σύμφωνα με την έρευνα το 40% των γυναικών φαντασιώνονται να πρωταγωνιστήσουν σε μία ταινία home made με κάποιον συνεργάτη τους ενώ το 28% με τον σύντροφό τους.

Σεξ σε δημόσιο χώρο Το 64% των γυναικών θέλουν να φύγουν από τα κλειστά περιθώρια ενός σπιτιού και να βγουν έξω καθώς, όπως είπαν οι συμμετέχουσες στην έρευνα, η βιασύνη, ο κίνδυνος και το αίσθημα του παράνομου τις εξιτάρει!