Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με μία συνέντευξη της στο ipop έρχεται να μας ανατρέψει όλα όσα πιστεύουμε για εκείνη! Μιλάει για τα δημοσιεύματα, για εκπομπές που χτίζονται στις πλάτες των ηθοποιών, για την θηλυκότητα της αλλά και για το αν έχει κλάψει ποτέ!

 1. Και εκεί που έλεγαν τους ηθοποιούς τους πιο φτωχούς Έλληνες, τώρα με την κρίση τους λένε πλούσιους!
 2. Σε τι; Σε συναισθήματα; Είμαι ικανοποιημένη και χαρούμενη που έχω δουλειά. Όμως ο μέσος Έλληνας ακόμα δεν έχει καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει στον χώρο. Μας βλέπει στις τηλεοράσεις και στα περιοδικά και νομίζει ότι έχουμε λεφτά. Είσαι στο μετρό και μιλούν δυνατά για σένα λες και εκείνη την ώρα είσαι στην τηλεόραση. Το μόνο που τους λείπει είναι το τηλεκοντρόλ στο χέρι.
 3. Ανησύχησαν ποτέ δημοσιεύματα για εσάς τους γονείς σας;
 4. Εδώ ανησυχούν εμένα. Τους γονείς μου δεν θα ανησυχήσουν; Τα βλέπω και λέω «μήπως τα είπα και δεν τα θυμάμαι;»
 5. Καθώς πρέπει;
 6. Δεν ήμουν ποτέ. Είμαι παραδοσιακή. Το «πρέπει» δεν κλίνεται που σημαίνει ότι κάποιος στο επιβάλλει. Είμαι καθώς πρέπω.
 7. Κάνατε ποτέ παρακάμψεις από τους στόχους σας;
 8. Πιστεύω ότι όταν δεν καταφέρνεις έναν στόχο , δεν τον θες πραγματικά ή ακόμα χειρότερα νομίζεις ότι τον θες. Αυτό είναι τεράστια παγίδα στη ζωή μας. Είτε υπάρχει κάτι άλλο εκεί έξω για σένα που δεν το ξέρεις και σε περιμένει.
 9. Είμαστε ρατσιστές ως Έλληνες;
 10. Εγώ δεν είμαι. Δεν νιώθω κομμάτι αυτού του λαού πια. Ένας λαός που βγάζει τρίτο ένα κόμμα που χρησιμοποιεί βία και αίμα και χρησιμοποιεί την ιστορία μας λάθος για να προσελκύσει ψήφους δεν με αφορά. Είχα έναν παππού ο οποίος ξεκίνησε με τα πόδια από την αρχαία Ολυμπία, πήγε στην Αλβανία να πολεμήσει και ξαναγύρισε πίσω με τα πόδια ώστε να πολεμήσει τον ναζισμό.
 11. Τι θυσίες έχετε κάνει για την τέχνη σας;
 12. Τίποτα δεν θυσίασα γιατί αγαπώ τη δουλειά μου.
 13. Κάνετε εύκολα φιλίες;
 14. Ακόμα κάνω. Παρόλο που έχω πληγωθεί πολύ κατά καιρούς. Συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Γιατί δεν μπορώ να υπάρξω αλλιώς.
 15. Δεν τονίζετε τη θηλυκότητα σας στα social media;
 16. Τα χρησιμοποιώ μόνο για να προβάλλω τη δουλειά μου ή τις δουλειές των φίλων μου. Δεν ψάχνω για μνηστήρες. Ή για αυλές.
 17. Από τη στιγμή που βλέπετε τον εαυτό σας στις λίστες με τις πιο hot γυναίκες…
 18. Δεν τα βλέπω αυτά. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε. Εγώ τρέφομαι από άλλα πράγματα. Αυτά είναι δημιουργήματα τρίτων.
 19. Έχουν βγάλει χρήματα στις πλάτες σας;
 20. Φυσικά. Όχι μόνο στις δικές μου. Στήνονται ολόκληρες εκπομπές στις πλάτες μας.
 21. Η αναγνωρισιμότητά σας, σας φέρνει εξουσία;
 22. Σε καμία περίπτωση. Φέρνει διευκολύνσεις.
 23. Σας είχα για περισσότερο επαναστάτρια..
 24. Όλοι! Ο Τσιμιτσέλης μου είχε πει μια φορά «και να μου το έλεγαν, δεν θα το πίστευα ποτέ». Ήρθε πριν λίγο καιρό ένα πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο της τηλεόρασης. Έχει πει για μένα τα σύχρηστα. Ζήτησε να μου μιλήσει και μου ζήτησε συγνώμη για όσα έλεγε για μένα on air χωρίς καν να με ξέρει.
 25. Τον συγχωρέσατε;
 26. Φυσικά. Ποια είμαι εγώ να μην συγχωρώ; Το βρήκα υπέροχο. Του είπα και ευχαριστώ που μου ζήτησε συγγνώμη παρόλο που με είχε κάνει να κλάψω, να μαλώσω και να στενοχωρηθώ.
 27. Γιατί να κλάψετε για κάτι που δεν ισχύει;
 28. Γιατί όταν ανοίγεις την τηλεόρασή σου μέρα μεσημέρι και βλέπεις τα προσωπικά σου στην φόρα και τον κάθε πικραμένο να σχολιάζει τον πρώην σου ή τον επόμενο και να λέει και ψέματα δεν είναι και λίγο.
 29. Είστε ηθοποιός, τραγουδίστρια ή παρουσιάστρια;
 30. Ηθοποιός-Τραγουδίστρια.
 31. Δεν είναι περίεργο να έχετε δύο ρόλους;
 32. Έχω σφραγίδα στις δουλειές μου. Ο κόσμος πληρώνει για να με δει. Αυτό κάτι σημαίνει.
 33. Θα σας ενδιέφερε η παρουσίαση;
 34. Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Μακάρι οι παρουσιάσεις να γίνονταν από ηθοποιούς. Ξέρεις τι ωραία που θα παρουσιάζαμε;
 35. Είστε και όμορφη για το γυαλί!
 36. Ευχαριστώ αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Χρειάζεται συνέπεια στα όσα λες.
 37. Ήσασταν πάντα συνεπής ή ειλικρινής;
 38. Έχει χρειαστεί πολλές φορές να πω κατά συνθήκη ψέματα.
 39. Έχετε κάνει λάθη πάνω στη δουλειά σας;
 40. Νιώθω εντάξει. Πρέπει μόνο να μην γίνομαι έξαλλη με τα δημοσιεύματα. Πρέπει να βγει ένας νόμος. Πρέπει να διώκεται νομικά το κουτσομπολιό.
 41. Ένας ψυχολόγος δεν θα ήταν μία λύση;
 42. Γιατί να πάω εγώ και να μην πάνε όλοι αυτοί; Γιατί να τρελαθώ εγώ; Οι φίλοι μου είναι οι καλύτεροι ψυχολόγοι. Ευτυχώς είμαι από τη φύση μου αισιόδοξη.
 43. Δεν αναθεωρήσατε ποτέ το σύστημα, τα πράγματα και τον εαυτό σας;
 44. Κάθε βράδυ αναθεωρώ. Πάντα πριν κοιμηθώ κάνω απολογισμό της ημέρας μου. Τι λάθη έχω κάνει, τι καλά, αν πλήγωσα ανθρώπους..
 45. Δηλώσατε ότι θέλω πάντα να παίρνω αυτό που χρειάζομαι, αγάπη. Σας έλειψε ποτέ;
 46. Είχα από τους γονείς μου. Αυτό που διαφοροποιεί την ερωτική σχέση από τα υπόλοιπα είναι το σεξ. Εγώ αντιμετωπίζω τους συντρόφους μου ως φίλους μου.
 47. Ποια χαρακτηριστικά σας δεν θα θέλατε να πάρουν τα παιδιά σας;
 48. Την υπερευαισθησία μου.
Info!

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Δεν πετάω, Δεν πετάω» η οποία ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου!