Ήξερες ότι το μορφωτικό σου επίπεδο σχετίζεται με τα γούστα σου σεξ; Βέβαια, τα νέα δεν είναι πολύ καλά για τους μορφωμένους και όσους κόπιασαν πάνω από τα βιβλία… Ανακάλυψε πόσο και τι σεξ κάνεις, από το επίπεδο σπουδών σου.

Η έρευνα δείχνει ότι αυτοί που τελείωσαν το πανεπιστήμιο είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ κάθε μέρα σε σχέση αυτούς που έχουν απλώς απολυτήριο Λύκειου. Το 13% των πτυχιούχων κάνουν σεξ καθημερινά, σε σύγκριση με μόλις το 10% των μη πτυχιούχων.

Ωστόσο, οι πτυχιούχοι είναι πιο δραστήριοι στο κρεβάτι με τα 2/3 να έχουν δοκιμάσει σαδομαζοχιστικά κόλπα και το 44% να ισχυρίζεται ότι το απόλαυσε. Αντίθετα, μόνο το 37% των μη πτυχιούχων έχουν δοκιμάσει τέτοια, πιο πικάντικά κόλπα.

Οι μη πτυχιούχοι, από την άλλη, είναι πιο πιθανό να έχουν κάνει σεξ σε εξωτερικό χώρο -το 77% των μη πτυχιούχων έχουν κάνει σεξ έξω, σε σύγκριση με 70% των πτυχιούχων.

Οι πτυχιούχοι έχουν την τάση να έχουν λιγότερες ερωτικούς συντρόφους από τους μη πτυχιούχους.

Σύμφωνα με μια έρευνα σε 2.000 άτομα, που ανατέθηκε από την κορυφαία εταιρεία παιχνιδιών σεξ του Ηνωμένου Βασιλείου LoveHoney, οι μη πτυχιούχοι είναι πιο πιθανό να κάνουν τρίο από πτυχιούχους .

Πράγματι, το 22% των ανθρώπων χωρίς πτυχίο είχαν συμμετάσχει σε τρίο, σε σύγκριση με το 19% των πτυχιούχων.

Επίσης, φαίνεται ότι το πολύ διάβασμα κούρασε τους άντρες που πήγαν Πανεπιστήμιο. Το 75% θα προτιμούσε τη γυναίκα από πάνω, ενώ το ποσοστό μειώνεται στο 1/3 για τους μη πτυχιούχους.

Εκπρόσωπος της εταιρείας αναφέρει: « Προφανώς οι μη πτυχιούχοι είναι πιο δραστήριοι και ξοδεύουν πολύ από τον ελεύθερο χρόνο τους για να βρουν την απόλυτη ευχαρίστηση. Επειδή κάνουν έρωτα πιο συχνά, είναι λογικό ότι θα αναζητήσουν ποικιλία.Ωστόσο, οι πιο μορφωμένοι τύποι φαίνεται να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα προκαταρκτικά και τα παιχνίδια εξουσίας στο κρεβάτι.

Μια άλλη μελέτη της LoveHoney κατέληξε ότι μόνο το 4% των υψηλόμισθων κάνουν σεξ κάθε μέρα – αριθμός που τριπλασιάζεται για τους χαμηλόμισθους.