Απόλαυση, πάθος και ικανοποίηση. Αυτά είναι τα γνωστά, αλλά ποια είναι τα περίεργα στοιχεία του σεξ, που αξίζει να γνωρίζεις; Αρκετά έχουν πλάκα και άλλα είναι τόσο περίεργα, που θα σε βάλουν σε σκέψεις.

Όταν θέλεις να βρεθείς με τον/ην σύντροφο σου, για να κάνετε σεξ, το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι η απόλαυση του ότι θα τον/ην δεις και θα μοιραστείς μαζί του/της ένα βράδυ γεμάτο πάθος. Από την πρώτη στιγμή, που έκανες σεξ, η ικανοποίηση είναι το πρώτο πράγμα και η ώθηση για να μπεις στη διαδικασία, να κάνεις αυτή τη πράξη. Ας δούμε λοιπόν, τι άλλο υπάρχει πέρα από τις γνωστές απολαύσεις.

Πονοκέφαλος

Αν έχεις, συχνά, πονοκέφαλο τότε πρέπει να κάνεις περισσότερο σεξ. Όταν κάνεις σεξ ο εγκέφαλος σου παράγει ενδορφίνη, κάτι που σου δίνει απίστευτη ικανοποίηση και αίσθηση της χαράς. Άρα το σεξ γιατρεύει και τον πονοκέφαλο.

Στρες

Η οικειότητα, που νιώθεις με το άτομο που μοιράζεσαι εκείνη τη στιγμή, σε συνδυασμό με την ικανοποίηση και τη χαρά, που προσφέρει η πράξη, απομακρύνουν το στρες από το σώμα σου. Είναι από τα καλύτερα φάρμακα, για να χαλαρώσεις και να αποβάλεις το άγχος της ημέρας.

Κράμπες

Ειδικά στις γυναίκες οι κράμπες είναι κάτι το αρκετά οικείο και σύνηθες φαινόμενο. Όταν, λοιπόν, κάνεις σεξ το σώμα χαλαρώνει, επομένως και τα σημεία, τα οποία έχουν τεντωθεί, λόγω της κράμπας. Μ’αυτό το τρόπο η κράμπα ή εξαφανίζεται ή χαλαρώνει ο πόνος, που προκαλεί.

Μακροζωία

Αν ψάχνεις το ελιξήριο της ζωής, τότε κοίτα το κρεβάτι σου και το σύντροφο σου. Δύο οργασμοί την εβδομάδα μπορούν να μεγαλώσουν τη διάρκεια της ζωής σου και να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σου σύστημα.