Ο Νίκος και ο Θεόφιλος είναι οι Freaky Fortune, ανήκουν όχι μόνο στη νέα γενιά καλλιτεχνών αλλά στη νέα γενιά γενικότερα. Το iPop τους συνάντησε λίγο μετά την Eurovision (όπου εκπροσώπησαν την Ελλάδα με το τραγούδι Rise Up) και τους ρώτησε τι θα άλλαζαν αν γίνονταν δήμαρχοι για μία μέρα.

Θεόφιλος

Τα κτίρια στο κέντρο, θα ήθελα να ξαναγίνουν νεοκλασικά όπως παλιά γιατί άφηναν μια δυνατή ταυτότητα και μια ωραία αισθητική στη πόλη.Θα ζωντάνευα σίγουρα το κέντρο. Είναι κρίμα έχουμε εγκαταλείψει τόσο το κέντρο μας με μια Ακρόπολη ΝΑ την ώρα που οι τουρίστες έρχονται απ όλο τον κόσμο να την θαυμάσουν από κοντά. Από την Αθήνα λείπει πράσινο και πάρκα γενικότερα. Ότι πράσινο υπάρχει δεν είναι προσεγμένο και το μοναδικό πάρκο είναι ο Εθνικός Κήπος ο οποίος δεν είναι και ανοιχτός όλη τη μέρα για το κοινό. Θα μείωνα την κίνηση στο κέντρο με καλύτερες και συχνότερες συγκοινωνίες ώστε να μην δίνει αυτή την αίσθηση της βρομιάς το καυσαέριο και να μην υπάρχει τόση ηχορύπανση.Θα την έκανα πιο καθαρή και πιο φιλόξενη για όλο τον κόσμο που την επισκέπτεται

Νίκος

Θα άλλαζα με κάποιο τρόπο τα μυαλά των Ελλήνων οδηγών. Θα εξαφάνιζα τα μισά αμάξια και θα τα άλλαζα με ποδήλατα. Θα έφτιαχνα ποδηλατόδρομους . Έτσι λύνονται πολλά θέματα όπως η κίνηση , η μόνιμη δυσκολία να παρκάρεις οπουδήποτε στο κέντρο , λιγότερη ρύπανση και καλύτερη φυσική κατάσταση στους ανθρώπους. Θα έφτιαχνα περισσότερα πάρκα με πράσινο στο κέντρο. Θα εξαφάνιζα την οποιαδήποτε μορφή βίας και ρατσισμού που όπως φαίνεται βρίσκονται σε έξαρση. Θα έφτιαχνα διάφορους χώρους έκφρασης για νέους για να μπορεί ο καθένας ανάλογα με το τι τον ενδιαφέρει (οποιαδήποτε μορφή τέχνης και αθλητισμού) να μπορεί να ξεχαστεί , να είναι ο εαυτός του, να παραθέτει τα ταλέντα του και αυτά που αγαπάει.

Info!

Oι Freaky Fortune είναι στο στούντιο και ετοιμάζουν πυρετωδών τα καινούρια τους τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν από την Panik Records. Το καλοκαίρι θα περιοδεύσουν στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.