Το ξέρεις ότι δεν αρέσουν στους άντρες οι γυναίκες με μακριά πόδια; Και όμως ερευνητές απέδειξαν πως μία πολύ ψηλή γυναίκα δεν ελκύει τους άνδρες. Και εμείς όταν διαβάσαμε την έρευνα δεν πιστεύαμε στα μάτια μας! Γίνεται δηλαδή να μην αρέσει σε κάποιον η Σκλεναρίκοβα που είναι γνωστή για τις μακριές, καλλίγραμμες, ποδάρες της;

Ναι, και όμως υπάρχει και αυτή η κατηγορία ανδρών που δεν ενθουσιάζονται με τις ψηλές γυναίκες. Αν δεν πιστεύεις εμάς, υπάρχουν και έρευνες που το επιβεβαιώνουν! Συγκεκριμένα, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας αλλά και το Πανεπιστήμιο του Westminster του Λονδίνου, μας λένε πως οι περισσότεροι άντρες, δηλαδή το 51% των ερωτηθέντων δεν ελκύεται από γυναίκες που τα πόδια τους είναι ορατά μεγαλύτερα στο μήκος από τον κορμό τους.

Η έρευνα δεν έγινε μόνο βάση ερωτηματολογίων. Οι ερευνητές ζήτησαν από τους συμμετέχοντες να σχεδιάσουν σ ένα πρόγραμμα την ιδανική γυναίκα για τον καθένα τους. Όπως παρατηρήθηκε, οι επιλογές τους, έκλειναν περισσότερο προς μετρίου ύψους γυναίκες και όχι προς τα μοντέλα που εμείς φανταζόμαστε ότι ποθούν.

Η συγκεκριμένη έρευνα μετά από λίγο καιρό πραγματοποιήθηκε και στην Αυστραλία, όπου τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.

Συμπέρασμα; Δεν είναι ανάγκη να ζηλεύεις πλέον την ψηλή ξανθιά γαλανομάτα! Το ύψος της είναι έως και αρνητικό, τα μαλλιά βάφονται και τα μάτια… τι να σου πούμε υπάρχει και η λύση των φακών επαφής!