Τσακώνεστε πολύ συχνά αλλά βλέπεις πως τον αγαπημένο σου δεν το επηρεάζει σχεδόν καθόλου! Μετά τους καυγάδες σας είναι σας να μην συνέβη τίποτα ενώ, η δική σου  θερμοκρασία σου ανεβαίνει στα ύψη! Είσαι γυναίκα γι΄αυτό! Αν ήσουν άντρας οι καυγάδες θα έμπαιναν από το ένα σου αυτί και θα έβγαιναν από το άλλο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με μελέτη που διεξήχθη από University of Durham και, όπως, σου έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν, οι γυναίκες επηρεάζονται περισσότερο από τους καυγάδες απ’ ότι οι άντρες. Συγκεκριμένα ο αντρικός εγκέφαλος κάνει μόνο 7 λεπτά για να αποβάλει τα αισθήματα θυμού αλλά, και μίσους που έχει εκείνη την ώρα για το έτερον του ήμισυ. Έτσι, με το πέρασμα των 7 λεπτών, οι άντρες είναι πάλι σε θέση να μιλήσουν όμορφα και να συνεχίσουν κανονικά την υπόλοιπη μέρα τους βάση του προγράμματος που είχαν κανονίσει πριν τον καυγά.

Αυτό, όπως, τονίστηκε στην συγκεκριμένη έρευνα, εξηγεί επίσης και το γεγονός ότι οι άντρες φεύγουν δυσκολότερα από μια σχέση! Και είναι λογικό, αφού ξεχνούν σε λίγα μόνο λεπτά την ένταση και τα άσχημα που έχουν ειπωθεί!

Συμβουλή!

Αν τσακώνεσαι με τον αγαπημένο σου, δώσε του λίγο χρόνο! Φύγε από το σπίτι για δέκα λεπτά και άσε τον να ηρεμήσει! Όλα μετά θα έχουν ξεχαστεί!