H σοπράνο Αναστασία Ζαννή κάνει εδώ και χρόνια σπουδαία καριέρα στη Νέα Υόρκη. Ενδιάμεσα είτε γυρίζει τη γη με φιλανθρωπικές συναυλίες είτε συμμετέχει σε προγράμματα των γιατρών του κόσμου. Το ipop την συνάντησε και μίλησε μαζί της για όλα!

 1. Παρουσιάζετε ένα απαιτητικό είδος μουσικής. Είναι οι Έλληνες δεκτικοί σε αυτό το είδος;
 2. Φυσικά είναι και οι Έλληνες δεκτικοί σε αυτό το είδος μουσικής. (κλασικές γνωστές μελωδίες με σύγχρονη ενορχήστρωση). Κάθε χώρα έχει το δικό της κώδικα να επικοινωνεί με την τοπική δική της μουσική άλλα κ με τις μουσικές του κόσμου
 3. Μπήκατε ποτέ στον πειρασμό να ασχοληθείτε με κάτι πιο εμπορικό ή πιο κοντά στα γούστα του Έλληνα, ώστε να έχετε μεγαλύτερη αποδοχή;
 4. Έχω τραγουδήσει διαφορετικά είδη όχι απαραίτητα για την αποδοχή , αλλά περισσότερο γιατί μου άρεσαν μιας και είμαι Ελληνίδα και αγαπάω μεγάλο κομμάτι της ελληνικής μουσικής.
 5. Σας έχουν δοθεί ευκαιρίες να τραγουδήσετε στα μεγαλύτερα θέατρα και στάδια του πλανήτη . Τι διαφορά βλέπετε στο «σύστημα» του εξωτερικού σε σχέση με αυτό της Ελλάδας;
 6. Στο εξωτερικό αν αυτό που κάνεις (μικρό η μεγάλο) δεν έχει σημασία, τους ενδιαφέρει, θα γίνει η συμφωνία και η εκτέλεση αυτής με ακρίβεια, χωρίς αμφισβήτηση.
 1. Σπουδάζετε μουσική από πολύ νεαρή ηλικία. Σας έλειψε ποτέ η ανεμελιά στην ζωή σας;
 2. Είχα αυστηρό και πειθαρχημένο πρόγραμμα, με περίμενε ο πατέρας μου να με πάει στην προπόνηση για τένις στον πανελλήνιο με τα παιδιά και την ομάδα, στους αγώνες, στο πιάνο, τα τραγούδια .. Εγώ ένιωθα σαν να πηγαίνω βόλτα στο λούνα παρκ, εκπαιδεύτηκα να είμαι συνεπής στη χαρά!
 3. Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που κάνατε στην ζωή σας;
 4. Το πιο ακραίο ήταν όταν ακολούθησα την αποστολή των γιατρών του κόσμου, μέχρι τα σύνορα του Ιράκ, τις μέρες του πολέμου. Μια εμπειρία που με επηρέασε πολυ, για να ζω την κάθε μέρα όχι καθώς..πρέπει άλλα καθώς..νιώθω.
 5. Η δημιουργία οικογένειας σας έχει απασχολήσει;
 6. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια.
 7. Ο παράφορος έρωτας συμβαδίζει με την καλύτερη περίοδο δημιουργίας ενός καλλιτέχνη ή γίνετε τροχοπέδη στα όνειρά του;
 8. Ο παράφορος έρωτας είναι τροχοπέδη την στιγμή που τον ζεις κ δημιουργία όταν τον αναπολείς (γιατί ο παράφορος έρωτας δεν είναι αγάπη, έχει ημερομηνία λήξης).
 9. Θα αφήνατε την καριέρα σας αν προέκυπτε ένα παιδί;
 10. Καριέρα είναι να κάνεις αυτό που αγαπάς και το παιδί πρέπει να έχει μια μητέρα ισορροπημένη.
 11. Αν δεν είχατε αυτό το ταλέντο τι θα θέλατε να ήσαστε;
 12. Μικρή ήθελα να γίνω Αστροναύτης η εξερευνητής στο ίδιο καράβι με τον Κολόμβο να ανακάλυπτα την Αμερική ευτυχώς η μουσική με έχει πάει στα ωραιότερα μέρη της γης.
 13. Ποιο είναι το τραγούδι που έχει αγγίξει περισσότερο την ψυχή σας;
 14. Dream on (airosmith) και πιο συγκεκριμένα ο στίχος: “dream untill your dream comeς true..”
 1. Ποια είναι η συνεργασία που έχετε να θυμάστε και γιατί.
 2. 15 χρόνων τραγούδησα στην τελετή έναρξης της χειμ. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ στο Calgary του Καναδά. Μετά από διαγωνισμό εκπροσώπησα την Ελλάδα και ήταν σαν να ζω σε ταινία. Από τότε έχω πάντα ένα ρομαντισμό και με συγκινούν οι συναυλίες που γίνονται για μια μεγάλη ιδέα, είτε σαν θεατή είτε συμμετέχοντας.
 3. Πρόσφατα τραγουδήσατε σε μεγάλο φιλανθρωπικό event για τον Σύλλογο Ελπίδα, χαρίζοντας χαμόγελα στα παιδιά. Εσάς τι σας κάνει να χαμογελάτε;
 4. Ήταν μεγάλη η τιμή και η συγκίνηση για μένα, η συναυλία που έδωσα στο Παλλάς για το σύλλογο Ελπίδα, συμβάλλοντας το ελάχιστο για αυτό το σημαντικό έργο. Τα έσοδα της συναυλίας και  του cd που μόλις κυκλοφόρησε πηγαίνουν αποκλειστικά στους σκοπούς του συλλόγου.
 5. Θυμάστε την τελευταία φορά που κλάψατε;
 6. Όχι. Παίρνω χαρά όταν πρακτικά μπορώ να είμαι χρήσιμη στους άλλους .